Jurek

Projektledare med innehållsinriktning till Life Event

Life Event är ett nytänkande eventbolag och som med tiden utvecklats till en fullskalig Brand Experience- och kommunikationsbyrå med verksamhet både i Sverige och utomlands. Vi jobbar dagligen med att inspirera företag samt hjälpa våra kunder med att bygga relationer och nå sina mål. Med ledorden passion, lyhördhet och resultat skapar våra engagerade medarbetare event i alla dess former i Sverige och övriga världen. Och vi gör det bra.  Vi befinner oss i en expansiv fas och behöver utöka vår organisation med en Projektledare med inriktning på innehåll som är full av idéer att ta med sig på denna spännande tillväxtresa.

 

 

Arbetsuppgifter

Rollen som Projektledare med innehållsinriktning är central vid framtagandet av förstklassigt innehåll samt upphandling och uppföljning av detta. Du jobbar nära vår eventproducent som har fokus på innehåll, både i form av hur man tar fram och förmedlar budskap och sätter agendan, men även med framtagning av koncept och underhållning.

 

Arbetsuppgifterna är varierande och bestäms tillsammans med projektteamet och ditt ansvar skiftar från högt till lågt. Bland annat ingår det i rollen att säkerställa att deadline och budget hålls i projekten, planera och dokumentera i körscheman, jobba i olika projektsystem och streamingverktyg, samt i produktionsplanerna.

 

I rollen ansvarar du för att planera, boka, förhandla och kvalitetssäkra leverantörer, med målsättning att varje gång leverera den bästa upplevelsen för våra kunder.

 

Andra ansvarsområden innefattar bland annat:

• Vara delaktig i planering, genomförande och uppföljning av projekt

• Hålla dig uppdaterad inom relevanta arbetsverktyg som till exempel system för deltagarhantering och streamingplattformar

• Kontakt och förhandling med våra leverantörer

• Ansvara för vår bemanning på plats

• Administrationsarbete med listor och deltagarhantering, deltagarkommunikation och reselogistik

• Skapa eventsidor i olika verktyg, fylla med innehåll, samt uppdatera dessa under projektens gång

• Delta i kundmöten för att skapa en förståelse för projektet och bidra med kompetens utifrån din insikt i innehåll

• Ansvara för projektledning i komplexa projekt som sträcker sig över lång tid och innefattar många leverantörer

 

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet från att ta fram och förädla innehåll och som har en bakgrund inom produktionsarbete och projektledning. Du har sinne för hur du tar en kreativ idé till produktion och utförande, med ambitionen att matcha kundens budskap och önskemål. Du tycker om att skriva, är intresserad av innehåll och vill lära dig mer om eventproduktion. Kanske är du rent utav nyfiken på att på sikt kliva in i rollen som eventproducent?

 

Du är driven, engagerad, positiv, prestigelös, noggrann och ansvarstagande. Du är strukturerad och har ett operativt tänk och är skicklig på att både se helheten och detaljerna. Vi ser att du har lätt för att arbeta i team och att du trivs med frihet under ansvar. Du älskar att jobba i ett högt tempo och kan hålla många bollar i luften med bra kontroll. Ordning och reda är ditt signum och du ser möjligheter och lösningar på alla de praktiska utmaningar som omger ett stort eventprojekt.

 

Din bakgrund:

• 3-5 års erfarenhet av arbete med av jobba med liknande arbetsuppgifter på byrå

• Har erfarenhet av inköp och pitchförfaranden, men givetvis också av genomföranden i Sverige och gärna utomlands

• Relevant akademisk utbildning

• Talar och skriver svenska och engelska flytande

• Bra kunskaper av alla program i Officepaketet och Keynote

 

 

Din ansökan

I denna process samarbetar Life Event med Jurek Marketing & Communication. Om du tycker rollen låter intressant och passar in på dig och din bakgrund, skicka då ditt CV och personliga brev via www.jurek.se. Vid frågor, vänligen kontakta Cajsa Malm, cajsa.malm@jurek.se, eller Martina Alexandersson, martina.alexandersson@jurek.se

 

Vi tar ej emot ansökningar via mejl.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 maj

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Kommunikation Projektledning


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Projektledare med innehållsinriktning till Life Event