Jurek Bemanning

Projektledare inom marknad till internationellt bolag

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi just nu en Projektledare Category Marketing för uppdrag på ett år med start 19 augusti 2019. Category Marketing utgör länken mellan den nordiska marknadsavdelningen och de lokala marknadsförings- och säljfunktionerna. Teamet initierar och implementerar marknadsföringsaktiviteter såsom GTM planering med fokus på retail, ATL/BTL kampanjer, och offline och online initiativ på företagets och dess samarbetspartners plattformar. Du rapporterar till Head of Marketing.

 

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Initiera, genomföra och följa upp projekt inkl. budget
  • Marknadsandelar och Sellout
  • Category Marketing och KPI:er
  • Varumärkeskännedom
  • Retail readiness

 

Din profil
Du har en universitetsexamen, gärna en master inom marknadsföring, samt minst 2-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har gedigen erfarenhet av projektledning, Consumer Insight Experience och behärskar MS Office, främst Excel och PPT väl. Du är flytande i engelska i tal och skrift. Som person är du pragmatisk "doer" som är bra på att samarbeta.

 

Du erbjuds
Du erbjuds en spännande tjänst hos ett stort internationellt bolag. Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning med start så snart som möjligt. Vid frågor om rollen är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig konsultchef Victoria Tjernström på +46 70-76 993 45 eller victoria.tjernstrom@jurek.se

 

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Victoria Tjernström
0707-69 93 45
victoria.tjernstrom@jurek.se

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 30 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 augusti

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Projektledning


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Projektledare inom marknad till internationellt bolag