Jurek

Projektkoordinator till SIS

Är du vass på administration och vill arbeta i en organisation som utvecklar smarta lösningar för ökad samhällsnytta och export? Nu söker vi en projektkoordinator till SIS.

 

Arbetsbeskrivning

Ett standardiseringsprojekt genomgår olika faser som kräver god administration och kommunikation. Samtliga deltagare ska få rätt förutsättningar att delta, samt komma med input i standardiseringsarbetet och här har du en mycket viktig funktion. Som projektkoordinator ansvarar du för en väl fungerande standardiseringsprocess och sköter dokumenthantering samt kommunikation gentemot deltagare i en standardiseringsprocess. Du kommer att arbeta i team tillsammans med projektledare och deltagare i både nationella samt internationella projekt.

 

I rollen som projektkoordinator administrerar du olika faser genom projektet, till exempel registrering och granskning av information, sammanställning av dokumentation samt kommunikation gentemot deltagarna. Du skriver också sammanfattningar av dokument, vilket kräver att du har en förmåga att snabbt förstå innebörden och kärnan i stora informationsmängder, ofta på engelska. Vidare kommer du även att planera, koordinera och delta på möten och seminarier där du även för notat.

 

Vem är du?

Vi söker dig som minst har en gymnasieexamen och erfarenhet av en liknande roll. Du trivs med och har flera års erfarenhet av administrativt arbete i en omväxlande och tempofylld vardag. För att vara framgångsrik i den här rollen behöver du vara en god kommunikatör. Som projektassistent har du många nationella såväl internationella kontaktytor, vilket ställer krav på att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både på svenska och engelska. Vidare är du ansvarstagande, kundorienterad och har lätt för att skapa långsiktiga relationer. Du kan anpassa dig i olika situationer och har ett lösningsorienterat synsätt. Vi ser även att du har erfarenhet av projektarbete i någon form och en förståelse för regelstyrda processer. Ordning och reda faller sig naturligt för dig och som person är du prestigelös och flexibel i ditt arbete. Goda kunskaper i Officepaketen och systemvana är ett krav.

 

Du erbjuds

Du erbjuds en spännande tjänst där arbetet omfattar en mängd olika sakområden med en internationell prägel. Du kommer ha en viktig funktion i en organisation som gör skillnad och får möjlighet att arbeta med kompetenta kollegor som drivs av utveckling och engagemang.

 

Detta är ett konsultuppdrag om minst sex månader med stor chans till direktrekrytering. Du kommer att vara anställd hos oss på Jurek Rekrytering och bemanning men arbeta hos vår kund SIS, som sitter i mycket fina lokaler vid Torsplan. Uppdraget förväntas starta omgående. För frågor om tjänsten går det bra att kontakta ansvarig konsultchef Felicia på felicia.pettersson@jurek.se. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Om SIS

Vi har bestämt oss för att bli världens bästa standardiseringsorganisation. Vill du följa med oss på resan? SIS är en del av ISO och CEN, ett nätverk av experter som arbetar för att skapa internationella standarder. Hos oss kan aktörer inom näringsliv och offentlig sektor ta initiativ och samverka för att främja Sveriges konkurrenskraft och ge en smart och hållbar samhällsutveckling.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 28 februari

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Projektkoordinator till SIS