Jurek Bemanning

Projekteringsledare till uppdrag i Täby

Arbetsbeskrivning

Till en statlig förvaltning söker vi nu en projekteringsledare för ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt och som löper till 2021-12-31 med chans till förlängning. I rollen som projekteringsledare kommer du huvudsakligen arbeta med följande:

 

  • Ur beställarperspektiv leda, styra och ansvara för framtagandet av, och riktigheten i, förfrågningsunderlag, bygghandlingar, PM etc för en totalentreprenad.
  • Hålla projekteringsmöten.
  • Vid behov förankra projekteringsresultat med Förvaltarorganisationen.
  • Genom kravställning, kontroller och uppföljning tillse att lagkrav, arbetsmiljö- och miljökrav uppfylls i projekteringen.
  • För delprojektets räkning ansvara för att framtagna handlingar levereras i rätt tid och med rätt kvalitet.
  • Tillse att relationshandlingar/förvaltningshandlingar upprättas baserat på underlag erhållna från produktionsorganisationen.
  • Vid behov bistå och samordna med projektets funktioner för avtal och tillstånd.
  • Ur beställarperspektiv granska samt leda granskningen av projekteringsresultat.
  • Ekonomisk uppföljning av projektering och kontering av fakturor.

 

Vem är du?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av projektering av anläggningar för järnväg samt god teknisk kompetens inom mark och anläggning. Vidare ska du ha goda kunskaper i ABT06, AMA och MER samt kunskap om järnvägssystemet BEST. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav. Som person är du bekväm med att leda och fördela arbete, noggrann, lösningsorienterad och engagerad.

 

Du erbjuds

En roll som projekteringsledare på en statlig förvaltning, och du arbetar utifrån deras kontor i Täby. Uppdraget omfattar heltid med start så snart som möjligt och löper till 2021-12-31 med chans till förlängning. Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning.

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Caroline Widgren på caroline.widgren@jurek.se.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Sökord: Projektledare, project lead, project manager, railroad, construction manager

 

Område:

Täby

Stockholms län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Caroline Widgren

 

 

Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Täby . Publicerat : 17 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Projekteringsledare till uppdrag i Täby