Jurek

Projektekonom till ledande arkitektkontor i Stockholm

Är du i början av din karriär inom ekonomi eller administration och vill ta nästa kliv? Trivs du i en roll med många kontaktytor? Då ska du läsa vidare för detta kan vara tjänsten för dig!


Arbetsbeskrivning

Till vår kund - ett ledande Arkitektkontor beläget i centrala Stockholm - söker vi nu en Projektekonom. I rollen som Projektekonom kommer du stötta projektledarna i deras arbete i form av uppföljning kring projektekonomin samt sammanställning av diverse underlag och rapporter. Detta är initialt ett konsultuppdrag med mycket god chans till överrekrytering till kund.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Budgetuppföljning inom de olika projekten
• Fakturahantering
• Sammanställning av rapporter för både internt och externt bruk
• Projektekonomi & projektadministration
• Resursplanering


Vem är du?

Vi söker dig som har läst ekonomi på gymnasiet, alternativt har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller projektledning. Du har 1-2 års relevant arbetslivserfarenhet och tycker om att arbeta administrativt.

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter och möjligheten att ta sig an mer avancerade arbetsuppgifter allt eftersom.

Som person tror vi att du är en nyfiken, ambitiös, och ansvarstagande samt att du trivs bra i en roll med många kontaktytor. Vidare tror vi att du är en fena på Excel och att du har ambitionen att utvecklas inom ekonomi eller administration.


Du erbjuds

En omväxlande roll i ett framgångsrikt bolag där man månar om sina anställda. Rollen innebär en central och viktig funktion där du kommer ha kontakt med alla delar i organisationen.

Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Då kunden har som ambition att rekrytera över rätt kandidat - så finns en god chans till fast anställning hos kunden på sikt. Tjänsten omfattar heltid med start omgående.


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Vid eventuella frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Mehdi Riahi på mehdi.riahi@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

Sökord: Projektledning, projektadmin, administration, ekonomiassistent, projektekonom, projektekonomi


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Mehdi Riahi
Mehdi.Riahi@jurek.seAnsök nu

 

Sista ansökningsdag : 10 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration Projektledning


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Projektekonom till ledande arkitektkontor i Stockholm