Jurek Bemanning

Projektekonom till global organisation, långsiktigt uppdrag

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning en projektekonom som kommer att arbeta med projektuppföljning i kundens projekt i Göteborg, Sundsvall och Karlstad. Du kommer dock att utgå- och arbeta ifrån kontoret i Göteborg. Ditt arbete innebär mycket kontakt med säljare samt projektledare i organisationen samt övrig ekonomipersonal. Rollen erbjuder mångsidiga arbetsuppgifter inom projektuppföljning i en spännande och global affärsverksamhet.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Kostnadsuppföljning och estimering av projekt
• Prognosticering
• Projektfakturering
• Resultatföra intäkter och kostnader
• Valutasäkring av projekt

Detta är en konsultanställning med start i augusti 2018 som sträcker sig ett år framåt. Vill du bli en del av ett mycket kompetent team i en dynamisk miljö där du verkligen får chans att utvecklas i en rolig roll? Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker dig som...
Har minst en kandidatexamen inom ekonomi och arbetat 2-3 år, men nu är redo att ta nästa steg i karriären. Kanske har du arbetat i en global organisation med liknande arbetsuppgifter tidigare?

För att trivas i rollen ser vi att du talar och skriver engelska obehindrat samt är självgående, kommunikativ och nyfiken. Vi tror att du är duktig på att strukturera ditt arbete och håller deadline utan att tumma på kvaliteten i dina arbetsuppgifter. Du är en doer som är engagerad i ditt arbete och trivs med att ha en fullspäckad och spännande arbetsdag.

För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter och verkligen chansen att växa i rollen!

Du erbjuds
Du erbjuds en bred roll med spännande arbetsuppgifter på ett expansivt globalt bolag beläget i fräscha lokaler på Lindholmen. Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag som sträcker sig från Augusti 2018 och ett år framåt. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se
. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 26 juli . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Projektekonom till global organisation, långsiktigt uppdrag