Jurek Bemanning

ProjektController

Till vår kund söker vi en Projektcontroller

 

Arbetsuppgifter:

  • verksamhetens planering, uppföljning samt ekonomihantering inom ett eller flera
  • specifika projekt
  • Du ansvarar för styrning och rapportering av ekonomiuppföljning, kvalitetssäkring av underlag samt arbetar strategiskt
  • med målstyrning.
  • Viktiga delar i arbetet är prognos- och avvikelsehantering samt resultatrapportering.
  • Du arbetar tätt med projektorganisationen och agerar
  • både stöttande och drivande.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har högskoleexamen inom ekonomi, ingenjör med inriktning industriell ekonomi eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har flerårig erfarenhet som controller, gärna som projektcontroller. Du har goda kunskaper i mål- och resultatstyrning samt rapportering av diverse slag. Du har goda kunskaper i Officepaketet, särskilt Excel.

 

Som person vill vi att du har goda ledaregenskaper, du både kan och vill driva och följa upp. Din analytiska förmåga är god liksom förmågan att planera och strukturera. Du är en duktig kommunikatör och känner dig trygg i att förankra frågor i en komplex organisation.  

 


Du erbjuds:

En utvecklande roll på ett innovativt företag. Detta är ett konsultuppdrag på heltid med omgående start och ca 6 månader framåt med stora möjligheter till att bli anställd av kund. Detta betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Karin Thorstensson på karin.thorstensson@jurek.se Ansök på www.jurekbemanning.se.

 

Om företaget Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 


Område:

Malmö

Skåne län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Karin Thorstensson

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 11 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb ProjektController