Jurek

Projektadministratör till vårdbyggnadsprojekt i Danderyd

Trivs du i en serviceinriktad och social roll där du får möjligheten att sätta din personliga prägel på en betydelsefull administrativ roll? Just nu söker vi en projektadministratör till ett projektkontor i Danderyd där det pågår byggnation av en stor vårdbyggnad.

 

Arbetsuppgifter

Om projektet och rollen

På Danderyds sjukhus uppförs just nu en 14 våningar hög vårdbyggnad. Ett projekt med flera deltagare med mycket driv och engagemang! Nu söker vi en projektadministratör som är en betydelsefull roll som dels har fasta uppgifter samt hjälper till där det behövs. Du behöver vara utåtriktad och känna intresse för människor, våga prata inför grupp och ha sinne för ordning och reda. Arbetsuppgifterna för rollen är varierande med ett ansvar för arbetsmiljön på projektkontoret.

 

Exempel på arbetsuppgifter:

Välkomna nya medarbetare till arbetsplatsen, ta emot besök och leveranser, beställa förbrukningsvaror som kaffe och kontorsmaterial, hålla i introduktionskurser, hålla projekthemsidan uppdaterad.

 

Du behöver vara morgonpigg samt kunna uttrycka dig på såväl svenska som engelska då en av uppgifterna är att hålla i introduktionskurser för entreprenörer i projektet, där får du möta flera olika nationaliteter.

 

Vidare är du med på vissa möten och för anteckningar i digitala verktyg. Vi ser gärna att du är intresserad av och vill lära dig hantera olika digitala verktyg. Det ingår även att löpande hålla projektets hemsida uppdaterad. En varierad och händelserik roll där du aldrig är ensam och det finns många att fråga!

 

För mer information om projektet "Ny vårdbyggnad (by 61) vid Danderyds Sjukhus AB": https://www.locum.se/husen/danderyds-sjukhus/Hander-i-huset/projekt/ny-vardbyggnad-i-danderyd/ 

 

 

Vem är du?

Vi söket dig som är nyfiken och utåtriktad och har förmågan att slutföra uppgifter. Vidare tror vi att du är serviceinriktad, har ett intresse för människor och ser inga problem med att prata inför grupp. Samtidigt har du god administrativ förmåga.

 

Du ska också uppfylla;

• Avslutad gymnasieutbildning

• Erfarenhet som projektadministratör eller liknande arbete. Har du haft liknande roll inom fastighets- eller byggsektorn kan det ses meriterande

• Goda kunskaper i MS Office och datorkunskaper

• Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift

 

 

Du erbjuds

Tjänsten är på heltid 100%. Du erbjuds en tillsvidaretjänst, med inledande provanställning om sex månader. Arbetstider från 07.00 – 16.00 (med viss flexibilitet). Du kommer att vara anställd av Jurek och uthyrd till vår kund.  Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Kajsa Lidén på kajsa.liden@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Projektadministratör till vårdbyggnadsprojekt i Danderyd