Jurek

Projektadministratör till stor organisation i offentlig sektor

Nu söker vi en projektadministratör till vår kund på Södermalm i Stockholm till längre uppdrag. Är du en driven administratör som gillar när det kan vara högt tempo och varierande arbetsdagar? Välkommen in med en ansökan!


Arbetsbeskrivning

• Delta i vissa möten, ansvara för aktivitetslista, Skype, vid behov förra minnesanteckningar, delta i viss planering av möten.
• Fakturahantering och ekonomiuppföljning inom verksamhetens användarsystem som ex Procedo, business, etc.
• Projectplace: Ansvarig supportfunktion, hantera behörigheter och dokument, upprätthålla rutiner och struktur
• Fördela och svara på frågor från respektive funktionsbrevlåda
• Ansvara för mötesbokningar av lokaler, förtäring, inpassering etc.
• Ansvara för namnlistor, sändlistor m.fl.
• Hantering, stöd av administrativa uppgifter som SKR har tex diariehantering i verktyget doris, avtalshandbok, uppdatering av avtal etc.Viss uppdatering av texter på SKR webb, kontakt via kommunikationsavdelningen.


Vem är du?

Vi söker dig som har gymnasieutbildning och som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Ett krav för tjänsten är att du har erfarenhet av att ta minnesanteckningar under möten. Du har mycket god systemvana och har goda kunskaper i MS Office och Skype. Vidare uttrycker dig väl i tal och skrift.

Som person är det mycket viktigt att du har god kommunikativ och administrativ förmåga. För uppdraget krävs det att du är noggrann, effektiv och serviceinriktad. Du samarbetar väl med andra såväl som du kan arbeta självständigt.


Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% med start så snart som möjligt till och börja med december 2020, med stor chans till förlängning på ytterligare ett år. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.


Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Sökord: Projektadministratör

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Kajsa Lidén


Ansök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 januari

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Projektadministratör till stor organisation i offentlig sektor