Jurek Bemanning

Projektadministratör till stor organisation i offentlig sektor

Nu söker vi en projektadministratör till vår kund på Södermalm i Stockholm till längre uppdrag. Är du en driven administratör som gillar när det kan vara högt tempo och varierande arbetsdagar? Välkommen in med en ansökan!


Arbetsbeskrivning

I rollen som administratör kommer du arbeta med administrativa rutiner och delta vid planeringsmöten och processledarmöten. I dina arbetsuppgifter kommer du boka möten, vara delaktig i upplägg av möten, hålla samman agendan och föra minnesanteckningar. Du ansvarar för namnlistor, delar av projektplatsen service. Vidare kommer du arbeta med viss fakturahantering, diarieföring och ha hand om funktionsbrevlåda samt diverse administrativa arbetsuppgifter.


Vem är du?

Vi söker dig som har gymnasieutbildning och som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Ett krav för tjänsten är att du har erfarenhet av att ta minnesanteckningar under möten. Du har mycket god systemvana och har goda kunskaper i MS Office och Skype. Vidare uttrycker dig väl i tal och skrift.

Som person är det mycket viktigt att du har god kommunikativ och administrativ förmåga. För uppdraget krävs det att du är noggrann, effektiv och serviceinriktad. Du samarbetar väl med andra såväl som du kan arbeta självständigt.


Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% med start så snart som möjligt och löper ett år, med stor chans till förlängning på ytterligare ett år. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.


Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Sökord: Projektadministratör

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Kajsa Lidén


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 28 oktober

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Projektadministratör till stor organisation i offentlig sektor