Jurek Bemanning

Projektadministratör till offentlig förvaltning

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

 

Arbetsbeskrivning

Till vår kund inom offentlig verksamhet söker vi nu en projektadministratör! Uppdraget omfattar heltid och förväntas starta den 3 september och pågår till 16/8-2020. Som projektadministratör kommer du att stötta i projekt med administration.

 

Det innebär bland annat:

  • Förberedelser av olika möten genom att boka möten, skriva mötesanteckningar, ta fram underlag inför presentationer och andra möten, korrekturläsa underlag
  • Ansvara för dokumentation och diareföring
  • Ta fram projektrapporter
  • Delta i ekonomiuppföljningVem är du?

Vi söker dig som har gymnasial utbildning eller motsvarande samt minst 5 års erfarenhet av projektadministration. Du har mycket goda kunskaper i MS Office samt i svenska, tal och skrift. Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av diareföring, upphandlingar samt goda kunskaper i Agresso.

 

Som person är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och att du kan kommunicera väl med andra. Ditt arbetsätt är strukturerat, systematiskt och noggrant. Du kan ta egna initativ och arbeta självgående.

 

 

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag med start den 3 september och pågår fram till 16/8-2020. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund.

 

Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef My Bergdahl via mail: my.bergdahl@jurek.se

 

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
My Bergdahl
my.bergdahl@jurek.se

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : För 4 timmar sedan . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Projektadministratör till offentlig förvaltning