Jurek Bemanning

Projektadministratör till långsiktigt uppdrag i Stockholm

Just nu söker vi en administratör med erfarenhet av ekonomihantering till ett samlokaliseringsprojekt i Stockholm. Gillar du att vara spindeln i nätet och är serviceinriktad som person? Välkommen in med din ansökan redan idag!

 

 

Arbetsbeskrivning

Som projektadministratör arbetar du hos vår kund som ansvarar för kärnverksamheterna hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regionplanering och kultur i Stockholm. De har även nu ett utökat ansvar för regional tillväxt och utveckling. Projektet kommer avropa inredning, AV-utrustning, servicetjänster och material för inredning till lokaler.

 

I rollen som projektadministratör kommer du vara med i ett projekt av samlokalisering av olika förvaltningar. Arbetet innebär ekonomihantering och upprättande av rutiner för hantering av avtal, beställningar, leveranser och därtill kopplade fakturor. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara leveranskontroll mot lagda beställningar och fakturakontroll mot mottagna leveranser. Vidare ingår det kontering av fakturor, ekonomiuppföljning, framtagning av rutiner för hantering för sistnämnda uppgifter. Det kommer även att förekomma andra relaterade arbetsuppgifter. Du arbetar i redovisningssystemet Raindance.

 

 

Vem är du?

Eftersom arbetet kräver daglig och tät kontakt med arbetskollegor i olika befattningar ska du ha en god samarbetsförmåga, ett eget driv och flexibilitet. Vidare är du "serviceminded", social och lyhörd samt att du kan hantera många bollar i luften. Arbetet kräver också att du är ordningsam och strukturerad.

 

  • Avslutad gymnasieutbildning, gärna eftergymnasial utbildning inom relevant område tex. ekonomi.
  • Arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter som administratör eller ekonomiassistent
  • Mycket goda kunskaper i Office 365 med särskild tonvikt på Excel

 

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag på heltid 100% som beräknas starta i maj 2019 tom. maj 2020, med god chans till förlängning på ett (1) år. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Kajsa Lidén

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 43 minuter . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 25 april

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Projektadministratör till långsiktigt uppdrag i Stockholm