Jurek

Projektadministratör till börsnoteratbolag i Stockholm

Arbetsbeskrivning 

Du kommer arbeta som projektadministratör och vara delaktiga i bolagets större projekt vilket sätter krav på dig att du har tidigare erfarenhet av uppföljning av budget och har god erfarenhet av planering och dokumentation. Du har tidigare arbetat i affärssystemet SAP med ekonomiadministration. Du kommer att arbeta nära projektledaren och vara en nyckelroll för administrering under hela projektets gång. 

 

Vanligt förekommande arbetsuppgifter men begränsa inte till: 

• Skapa fakturor och initiera fakturering 

• Kostandsprognoser 

• Dokumentation av projekt 

• Kontrollering av budget 

 

Vem är du? 

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet från administrativa roller och har erfarenhet att tidigare arbeta i projekt. Vi tror att du som person har lätt att samarbeta med andra och tycker om att ha mycket kontaktytor. Att vara noggrann faller sig naturligt för dig och du har tidigare arbetat självständigt med att sätta upp strukturer och processer för att driva arbetet framåt. Då det är ett internationellt bolag talar och skriver du obehindrat på engelska samt svenska. Om du har tidigare systemkunskap i SAP är det meriterande. Du har goda kunskaper i Officepaketen. 

 

Du erbjuds  

Du erbjuds ett konsultuppdrag med omgående start som förväntas löpa till årsskiftet. Vår kund har sitt kontor i norra Stockholm. Du kommer att vara anställd hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning och arbeta hos vår kund i norra Stockholm. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Arbetstiderna är normalt förlagda måndag till fredag mellan 08:00 och 17:00 med möjlighet med både flex-och hybridlösning. 

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Mikaela Danilovic på mikaela.danilovic@jurek.se.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 maj

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Projektadministratör till börsnoteratbolag i Stockholm