Jurek

Projektadministratör till Assemblin VS

Till vår kund inom installations- och servicebranschen söker vi nu en prestigelös och flexibel Projektadministratör till filialen i Göteborg för ett föräldravikariat på ca 1 år. Som Projektadministratör hos vår kund kommer du att sitta i moderna, härliga och ljusa lokaler med närhet till Göteborgs lummiga stadskärna. Till kontoret tar du dig enkelt med både bil och kollektivtrafik.

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som Projektadministratör hos vår kund kommer du att ha en bred stöttande roll, med stor serviceinriktning. I huvudsak kommer du att vara filialchefen och projektledarens högra hand och ansvara för projektens och filialens löpande administration. I denna roll blir du en nyckelperson där du ansvarar för fakturering, tidrapportering, hantering av serviceavtal, viss kundkontakt, kontakt med leverantörer, uppföljning, koordinera och boka utbildningar samt diverse andra administrativa uppgifter.

 

Du som söker

Den här tjänsten passar dig som är självständig, strukturerad, handlingskraftig och idérik! Du har hög serviceförmåga, hjälpsam, tar initiativ och ser förbättringsmöjligheter i ett snabbt växande företag samt känsla för ordning och detaljer. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera. Dessutom noggrann och har en mycket god prioriteringsförmåga vilket är viktigt i ditt dagliga arbete.

 

Kvalifikationer:

- Gymnasiekompetens, eftergymnasial ekonomisk alternativt administrativ utbildning inom projektverksamhet är ett krav

- Erfarenhet från liknande roll

- God datorvana, goda kunskaper i Microsoft Office och främst Excel

- Erfarenhet av administrativa IT-stöd för fakturahantering och projektplanering etc.

 

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas en variationsrik och utvecklande tjänst som Projektadministratör på 100% hos vår kund, vars kontor är beläget i centrala Göteborg. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Johanna Kalered. Du når mig på: johanna.kalered@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

 

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område

Göteborg

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 14 september

Kategorier : Kontor & Administration Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Projektadministratör till Assemblin VS