Jurek

Project Manager till spännande konsultuppdrag

Har du några års erfarenhet av projektledning och trivs du bäst i en dynamisk och internationell miljö? Har du erfarenhet av förändrings- och transformationsprojekt och blir ofta beskriven som en strukturerad och organiserad kommunikatör? Är du tillgänglig i augusti 2021? Då kan det vara dig vi söker!

 

 

Arbetsbeskrivning

Som Project Manager hos vår kund kommer du att arbeta med att koordinera och driva ett stort förändringsprojekt i de nordiska länderna. Du kommer att säkerställa att alla processer finns på plats och projektet drivs framåt enligt plan.

 

 

Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet av en liknande roll där du arbetat med projektledning i en förändrings- och transformationsmiljö. Du har en utbildning inom projektledning eller likvärdigt.

 

Som person tror vi att du drivs av komma framåt och att du är strukturerad och organiserad. Du är en duktig kommunikatör som har förmågan att konkretisera och kommunicera ut viktig information i organisationen. Du arbetar proaktivt och har ett starkt engagemang.

 

Denna position kräver mycket goda kunskaper i engelska då du kommer att arbeta mot hela den nordiska organisationen. 

 

 

Du erbjuds

Ett spännande konsultuppdrag som sträcker sig under hela 2021, med stora chanser till förlängning. Förväntat startdatum är början av augusti 2021. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se

 

Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

 

 

Om verksamheten

Vi på Jurek är specialister på att rekrytera och hyra ut konsulter på alla nivåer inom Law, Finance, HR, Marketing & Communication och Business Support. Vi arbetar passionerat och effektivt med att hitta, skapa och matcha talang. 

 

Sökord: Operativ Projektledare, Project Manager, Projektledare, Projektkoordinator, Project Coordinator, Program Coordinator, Programkoordinator.

 

Område: Ospecificerat

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 3 juni

Kategorier : Projektledning


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Project Manager till spännande konsultuppdrag