Jurek Bemanning

Processjurist till Axactor

Om verksamheten
Axactor är ett företag som hjälper människor och företag med inkasso. Just nu finns vi i sex olika länder i Europa. I Sverige har vi kontor i både Stockholm och Göteborg. Vi startade 2015 och har sedan dess utmanat branschen. Vi är övertygade om att inkassobranschen har en viktig roll i dagens samhälle. Vi hjälper människor i en tuff situation att få ett bättre liv, men viktigast av allt, vi hjälper företag att få betalt för sitt slit.

I en bransch som av många uppfattas som långsam och stel vill vi vara tillgängliga och stå för energi. Vi tror på stark kompetens och förståelse för våra kunders leveranser. Vårt mål är att vara i ständig utveckling och aldrig vara rädda för smarta system eller digitala verktyg.

Axactor vill bidra med någonting nytt i inkassobranschen. För att lyckas behöver vi människor som är proaktiva, passionerade och som kan få och ge tillit. Vill du vara en del i skapandet av framtidens inkassoföretag? Vill du jobba på ett företag där du kan göra skillnad? Jobba med oss!

Vi har vårt kontor i Göteborg i moderna, fräscha lokaler mitt i Nordstan med närhet till alla kommunikationer.


Arbetsbeskrivning

Som jurist hos oss kommer du att i huvudsak arbeta med tvister och processer där du kommer att vara ombud för våra klienters fordringar och även för våra egenägda fordringar. Du kommer självständigt att driva och ansvara för processerna såsom upprätta stämningsansökningar, bestridanden, ha kontakt med motparter och domstol samt företräda vid muntlig förberedelse och huvudförhandling. Du kommer också ha ett övergripande konsultativt ansvar för kunder, vilket innebär att du bidrar till att bygga en stark kundrelation.


Vem är du?

Vi söker dig med jur. kand.-examen och med ett stort intresse för processjuridik. I denna rekrytering är dina personliga egenskaper av extra vikt. Som person är du utåtriktad, driven, lätt att samarbeta med, engagerad, prestigelös och trivs med att ta egna initiativ. Vidare är du kommunikativ samt har lätt för att etablera relationer och vinna förtroende.  Du är flytande i engelska och svenska i tal och skrift och ytterligare språk är meriterande.

Du har en väl utvecklad analytisk förmåga och ett självständigt, engagerat, affärsmässigt samt serviceinriktat arbetssätt.

Tidigare erfarenhet från processjuridik och konsumentskrediträtt är meriterande.


Du erbjuds

Som jurist hos oss blir du välkomnad till en nytänkande och entreprenörsdriven miljö med hög kompetens hos medarbetarna och där det finns en vilja att bygga en verksamhet. Miljön präglas också av korta beslutsvägar och IT-drivna processer och du kommer att få stora möjligheter att vara med och påverka. Du kommer att få en spännande roll med stort eget ansvar och möjlighet att vara med och bygga upp samt utveckla våra juridiska tjänster.


Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning, varför du vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand på tel.nr 070-7 64 86 40, e-post frida.garding.lindstrand@jurek.se.

Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 
Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Frida Garding Lindstrand
070-764 86 40

 


Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 9 december

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Processjurist till Axactor