Jurek Bemanning

Processjurist med fokus på entreprenadrätt

Är du en driven jurist och vill arbeta i en organisation där laget går före jaget, och där hållbarhet och jämställdhet har ett tydligt fokus? Trivs du i en företagskultur som präglas av nyfikenhet, tillgänglighet och enkelhet? Då ska du söka tjänsten som Processjurist hos MAQS Advokatbyrå.

 


Arbetsbeskrivning

I rollen arbetar du som processjurist med fokus på entreprenad. Du driver självständigt tvistemålsprocesser i domstol inkl. uppgifter såsom:

 

  • Uppstartsmöte och löpande dialog med klient
  • Förberedelser inför förhandling, genomgång utav underlag och upprättande av stämningsansökan
  • Kontakt med motparter och domstol
  • Ombud vid muntlig förberedelse och huvudförhandling
  • Svaromål till klient

 

Vem är du?

Vi söker dig som älskar att arbeta med entreprenad och processer. Du har en juristexamen och har med fördel genomfört tingsmeritering. Du har arbetat ett par år som biträdande jurist eller advokat på byrå eller bolag. Du är serviceinriktad, kommunikativ och talar svenska och engelska obehindrat.

 

Som person är du också driven, uthållig och tävlingsinriktad, men sätter teamets gemensamma prestation i fokus.

 


Vad erbjuder vi?

MAQS Advokatbyrå är en modern advokatbyrå med en tydlig värdegrund. Vi står för nyfikenhet, tillgänglighet och enkelhet. Vi förstår att våra medarbetare är det viktigaste vi har och arbetar därför aktivt med hållbarhet. Inte bara hållbarhet ur ett miljöperspektiv, utan även vad gäller våra medarbetares hälsa och välmående. En jämställd organisation är viktigt för oss, och därför lägger vi också stor vikt vid jämställdhetsfrågor.

 


Om verksamheten

MAQS Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer. Byrån har sina rötter i 1800-talet men det moderna MAQS grundades år 2002. Vi har sedan dess vuxit i snabb takt till att idag vara en av de största advokatbyråerna i Sverige med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår utgångspunkt är att leverera juridiska tjänster med högsta kvalitet och tror att detta görs på bästa sätt genom en modern organisation och ett proaktivt tänkande.

 

Vi är en fullservicebyrå med lång erfarenhet av nära nog samtliga branscher, och hjälper idag allt ifrån multinationella företag, nationer och svenska kommuner till private equity-aktörer och medelstora ägarledda bolag. Våra styrkor är vår höga nivå av juridiskt kunnande, i kombination med ett starkt fokus på våra kunders affärer. Utöver detta har vi även tillgång till ett globalt nätverk av advokatbyråer i toppklass.

 


Område:

Göteborg

Västra Götalands län

 

Anställning:

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Agnes Smedberg

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 25 oktober

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Processjurist med fokus på entreprenadrätt