Jurek Bemanning

Plana söker administrativ juristassistent med driv

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning en juristassistent till deras kontor beläget mitt i Täby centrum. Juristassistentens arbetsuppgifter är att hantera administrativa uppgifter som faller utanför ekonomiavdelningen och juristernas uppgifter. Juristassistenten debiterar löpande administreringsarvode och rapporterar till juristansvarig som gör en review och vid behov rapporterar till rekonstruktören. För rätt person finns möjlighet att växa in i en roll med mer avancerade juridiska göromål och biträda mer aktivt i rättsprocessen i domstol.


Övriga huvudsakliga arbetsuppgifter;

Förbereda material inför möten
Hantera stora mängder dokument
Korrekturläsning
Redigering av text
Genomgång av fakturor och bokningar av olika slag
Registrering och hantering av nya ärenden
Kopiering och indexering


Vem är du?

Till denna tjänst söker vi dig som har minst en gymnasieexamen samt något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du tidigare erfarenhet från bank är detta meriterande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet debiteringsarbete, är van vid stora flöden och har ett juridiskt intresse. Du behärskar Office-paketet utan problem och är flytande i både svenska och engelska vad gäller tal och skrift.

Som person är du proaktiv, strukturerad och ligger gärna steget före. Du är van vid högt tempo, van med att hantera många uppgifter samtidigt och du har en förmåga att vara snabb och kunna prioritera ditt arbete. Vidare är du noggrann, flexibel och har skinn på näsan med en touch av ödmjukhet. Slutligen ser du god service som en självklarhet, har lätt för att samarbeta och är intresserad av att lära dig nya saker. Du är helt enkelt en prestigelös teamplayer!


Du erbjuds

En utmanande och spännande tjänst i ett företag som fortsätter att växa, med härliga kollegor som sprider en positiv stämning. Ett företag som tycker att det är viktigt att belöna sina medarbetare när det går bra och där personlig utveckling står högt på agendan. Kontoret är beläget i mycket fina lokaler mitt i Täby Centrum. I denna rekrytering samarbetar Plana med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ett personligt brev och ditt CV. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan!


Om verksamheten

Vi på Plana Juridiska är specialister på företagsrekonstruktioner, likvidation, konkurs och turnaround. De senaste tio åren har vi räddat många företagare från katastrof genom att vi har lyckats vända kriser till framgångsrikt företagande igen.
 
Område:

Täby
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Monia Letmark


Ansök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Täby . Publicerat : 27 september

Kategorier : Juridik Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Plana söker administrativ juristassistent med driv