Jurek

Plana Juridiska söker jurist

Arbetsbeskrivning

Genom Jurek söker Plana en jurist. Du kommer att arbeta med uppdrag främst inom rekonstruktioner, obeståndsrätt, viss allmän affärsjuridik och processer. Du ingår i ett team av sex andra jurister.

 

 

Vem är du

Du har en juristexamen och har minst två års erfarenhet av arbete inom affärsjuridik och/eller obestånd från annan affärsjuridisk advokatbyrå, myndighet eller revisionsbyrå.

 

Som person är du förtroendeingivande och har lätt för att samarbeta med klienter och medarbetare. Du är ansvarstagande och uppskattar att vara en del av ett större team. Vidare är du initiativtagande, positiv och prestigelös i samarbetet med kollegor och klienter. Du är ambitiös, resultat- och affärsfokuserad. För att lyckas i rollen har du även mycket goda kunskaper i svenska, såväl skriftligt som muntligt.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds en utvecklande tjänst på en arbetsplats med familjär stämning. Tjänsten kan tillträdas omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad i fina lokaler i Täby centrum.

 

Ansökan emotses snarast och intervjuer sker löpande förutom under jul-och nyårshelgerna. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Jurek, Ulriikka Järnefelt, telefon: 0766331440. Skicka din ansökan snarast via e-post genom www.jurek.se

 

 

Om verksamheten

Vi på Plana Juridiska är specialister på företagsrekonstruktioner, likvidation, konkurs och turnaround. De senaste tio åren har vi räddat många företagare från katastrof genom att vi har lyckats vända kriser till framgångsrikt företagande igen. Läs gärna mera på www.plana.se

 

Område: Täby

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Täby . Publicerat : 9 december

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Plana Juridiska söker jurist