Jurek Bemanning

Personaladministratör/HR med statlig erfarenhet

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Till spännande statlig verksamhet i Solna söker vi nu en Personaladministratör/ HR för konsultuppdrag, föräldravikariat, med start med första oktober och som löper sex månader med möjlighet till förlängning. Verksamheten har ca 250 anställda och arbetet innebär främst operativt arbete, att administrera och handlägga anställnings- och rekryteringsärenden, utfärda intyg och hantera övrig förekommande personaladministration. Arbetsuppgifterna infattar också att stötta personalsamordnaren genom att vara behjälplig i arbetet med lönerevision och andra årliga, återkommande HR-processer. Majoriteten av de anställda är doktorander och forskare från hela världen. Arbetet innefattar därmed också att hantera ärenden som rör de anställdas vistelse i Sverige, såsom att förmedla kontakt med myndigheter och andra berörda parter.

Vem är du?

Det är ett ska-krav att du har högskoleutbildning från personalvetarprogrammet. Du har också minst fem års arbetslivserfarenhet från liknande arbete samt tidigare erfarenhet av arbete på statlig myndighet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Du erbjuds

Du erbjuds ett HR-uppdrag, föräldravikariat, på spännande statlig verksamhet, med start första oktober och som löper sex månader med möjlighet till förlängning.  Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Lena Cardelius på lena.cardelius@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via email.

Område:
Solna
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Lena Cardelius
lena.cardelius@jurek.se

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 oktober . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Personaladministratör/HR med statlig erfarenhet