Jurek Bemanning

Personaladministratör till statlig verksamhet i söderort

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Till mångvetenskaplig statlig verksamhet, i söderort, söker vi nu en personalhandläggare för konsultuppdrag med start omgående. Du kommer att arbeta vid personalavdelningen som idag består av tolv medarbetare. Personalavdelningens uppdrag är att driva och utveckla kompetensförsörjningen i verksamheten. Uppdraget omfattar heltid med start omgående och löper sex månader.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat att innebära:

  • Rekrytering – utformning och administration av annonser, urval, intervjuer, referenstagning
  • Vara behjälplig med administration i verksamhetens rekryteringsverktyg (ReachMee)
  • Att vara personaladministrativt stöd till chefer
  • Andra arbetsuppgifter vid personalavdelningen

Vem är du?

Vi söker dig som som har en akademisk utbildning som personalvetare eller motsvarande kompetens. Du har kunskap och minst tre
års erfarenhet av rekryteringsarbete samt dokumenterad administrativ skicklighet. Du har aktuella datorkunskaper i bl.a. Office-paketet. Som person är du självgående, nyfiken och ansvarstagande. Du har god samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer med andra människor. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du erbjuds

Ett uppdrag på mångvetenskaplig statlig verksamhet. Uppdraget omfattar heltid med start omgående och löper sex månader. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Lena Cardelius på lena.cardelius@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via email.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Lena Cardelius
lena.cardelius@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 17 maj . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Personaladministratör till statlig verksamhet i söderort