Jurek Bemanning

Personaladministratör 50% till Statlig verksamhet

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Till statlig verksamhet i centrala Stockholm söker vi nu en Personaladministratör till konsultuppdrag. Uppdraget omfattar halvtid med start 2019-03-19 och löper till och med 2018-06-30.

Verksamhetens HR enhet består av HR-chef och tre HR specialister. Enheten är en del av avdelningen för verksamhetssupport och ska ge stöd till verksamhetens chefer i HR-frågor och rekryteringar.

Vem är du?

Vi söker dig med högskoleutbildning exempelvis personalvetarprogrammet eller likvärdig utbildning och som har som har minst fem års aktuell erfarenhet från yrkesområdet. Du har erfarenhet av rekrytering till komplexa tjänster som t.ex. tjänster inom finans och IT. Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med chefsstöd i HR-frågor och du har tidigare arbetat med arbetsrätt och avtalshantering. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska och har mycket god PC vana.

Det är meriterande om du har kunskap inom arbetsmiljö och kompetensförsörjningsfrågor och om du har erfarenhet av arbete inom statlig verksamhet.

Du erbjuds

Ett uppdrag som personaladministratör inom statlig verksamhet i centrala Stockholm. Uppdraget omfattar halvtid med start 2019-03-19 och löper till och med 2018-06-30. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Lena Cardelius på lena.cardelius@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via email.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Deltid

Kontakt:
Lena Cardelius
lena.cardelius@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 13 mars . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : HR & Organisation Samhälls- & Beteendevetenskap


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Personaladministratör 50% till Statlig verksamhet