Jurek Bemanning

Personal- och ekonomihandläggare på 75%, föräldravikariat

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning

Till statlig verksamhet i Stockholm söker vi nu en personal- och ekonomihandläggare för konsultuppdrag på 75%, ett föräldravikariat. Uppdraget med start omgående, löper 12 månader. Du får möjlighet att arbeta i en dynamisk och spännande internationell miljö. Arbetet sker i nära samarbete med den administrativa chefen som du rapporterar till och arbetar tillsammans med. Anställningen är direkt underställd den administrativa chefen.

Arbetsuppgifter

  • Handläggning av personalärenden såsom utbetalning av arvoden, sjukskrivningar, ledigheter och reseräkningar
  • Bistå vid tjänstetillsättningar av lärare, forskare och doktorander i rekryteringssystemet Reach Mee
  • Hantering av ekonomiärenden såsom kontering av leverantörsfakturor, kundfakturering, interna bokföringar.
  • Administration av institutionens projekt och stöd till projektledarna i samråd med den administrativa chefen, t.ex. rapporter, uppföljningar och redovisning i Prisma
  • Handläggning av friskvård och ograduerades fond

Vem är du?

Vi söker dig som har högskoleutbildning eller motsvarande som bedöms likvärdig. Som personal- och ekonomihandläggare har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har kunskaper i ekonomisystemen Raindance och Mercur samt personalsystemen Primula och Reach Mee är meriterande. För att kunna utföra detta arbete måste du ha god förståelse i grunderna för redovisning. För att trivas på arbetsplatsen är du ansvarsfull, initiativrik och strukturerad. Du har en god social förmåga och ett positivt bemötande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom god samarbets- och kommunikationsförmåga.

Du erbjuds

En roll som personal- och ekonomihandläggare på 75% för ett föräldravikariat inom intressant statlig verksamhet. Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget omfattar 75% med start omgående löper 12 månader. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Lena Cardelius på lena.cardelius@jurek.se. Vi intervjuar löpande. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Deltid

Kontakt:
Lena Cardelius
lena.cardelius@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 februari . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans Samhälls- & Beteendevetenskap


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Personal- och ekonomihandläggare på 75%, föräldravikariat