Jurek

People Manager till Gernandt & Danielsson Advokatbyrå

Brinner du för att utveckla och driva en affärsnära HR-funktion i en spännande och högpresterande miljö där humankapitalet är den främsta tillgången? Är du en person med höga ambitioner som lockas av tanken att få stötta några av Sveriges ledande affärsjurister inom HR-området? Då kan den här rollen som People Manager hos Gernandt & Danielsson vara rätt för dig.

 

Gernandt & Danielsson är en av de ledande svenska advokatbyråerna inom svensk och internationell affärsjuridik. Ambitionen är att växa och därför söker de nu sin nästa People Manager.

 

Om rollen

I rollen som People Manager har du ansvar för det dagliga HR-arbetet tillsammans med en HR-koordinator, som du också har personalansvar för. Du rapporterar till Head of People & Performance och är en del av People & Performance-teamet, vars uppdrag är att skapa marknadens bästa anställningserbjudande till ambitiösa jurister. Rollen innefattar strategiskt såväl som operativt arbete där ditt ansvar är att säkerställa affärsnära, effektiva och digitala HR-processer. 

 

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter innefattar bland annat:

• Utveckla och förvalta en affärsnära HR-funktion med effektiva och digitala processer

• Utveckla och implementera datadrivet arbetssätt med relevanta KPI:er

• Rekrytering

• On- och offboarding

• Performance management-processen

• Lönerevision

• Tjänstepension och förmåner

• Kompetens- och ledarutveckling

• Arbetsmiljö och rehabilitering

• Kultur- och värderingsarbete

• Driva olika typer av projekt inom HR-området

 

Rollen är en heltidstjänst baserad på Gernandt & Danielssons härliga kontor på Hamngatan i centrala Stockholm.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom HR eller motsvarande och minst 5 års erfarenhet av brett HR-arbete i en liknande roll i högpresterande miljö; gärna i företag verksamt inom professional services. Du är trygg och självgående i HR-årets samtliga processer och finner en charm i att arbeta såväl operativt som strategiskt.

 

För att lyckas i rollen ser vi att du är en engagerad, nyfiken och förtroendeingivande person som trivs i en arbetsmiljö med högt tempo. Du har en stark kommunikativ förmåga, en naturlig fallenhet för att skapa goda relationer och är bra på att förstå verksamhetens unika utmaningar och behov. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt och är bra på att självständigt och effektivt driva ditt arbete framåt. Med ditt lösningsorienterade förhållningssätt och trygghet i din kompetens inspirerar du till verksamhetsutveckling.

 

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Gernandt & Danielsson med Jurek HR. Du söker tjänsten via annonsen på jurek.se och intervjuer kommer att ske löpande. Vi ser därför fram emot att få din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Strååt på cecilia.straat@jurek.se alt 076-002 69 75 eller researcher Isabella Hultén på isabella.hulten@jurek.se alt 076-002 69 08.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om Gernandt & Danielsson och People & Performance-teamet

Gernandt & Danielsson är en av de ledande svenska advokatbyråerna inom svensk och internationell affärsjuridik. Vi har agerat rådgivare i flera av de största och mest komplexa transaktionerna och tvisterna som förekommit i Sverige och våra klienter sätter högt värde på vår kvalitativa rådgivning. Detta goda anseende bekräftas regelbundet i oberoende nationella och internationella rankningar och klientnöjdhetsundersökningar.

 

Vi strävar efter att vara den högst ansedda och mest eftertraktade affärsjuridiska rådgivaren och arbetsgivaren i Sverige. Det målet kan vi bara uppnå med de allra mest drivna medarbetarna. Inom ramen för denna högpresterande miljö får du också ta del av en arbetsmiljö som präglas av stark laganda och inkluderande kultur. Hos oss finns det plats att stå ut som individ och bygga personliga relationer med varje enskild medarbetare. Genom att medvetet växa organiskt har vi lyckats behålla och förstärka vår unika företagskultur. På vårt kontor på Hamngatan i centrala Stockholm finns i dag cirka 130 medarbetare varav 80 jurister.

 

People & Performance-teamets uppdrag är att skapa marknadens bästa anställningserbjudande till relevant juristmålgrupp. Det innefattar hela medarbetarresan – alltifrån marknadsföringsinsatser, employer branding och talangaktiviteter till rekrytering, onboarding, professionell utveckling, verksamhetsstöd och andra verksamhetsutvecklande projekt i syfte att Gernandt & Danielsson ska vara den perfekta matchen för jurister med höga ambitioner.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 21 april

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb People Manager till Gernandt & Danielsson Advokatbyrå