Jurek Bemanning

Passionerad Credit Controller till Pirelli

Vill du få chansen att jobba i en multikulturell miljö i ett bolag som präglas av passion? Tycker du att det viktigaste är att kunden är i fokus och är nöjd? Söker du dessutom ett välkänt varumärke där du kan göra karriär kanske det är dig vi söker till vårt finansteam!

Som Credit Controller ingår du i finansteamet och kommer att arbeta med kreditbedömning och analys av kundfordringar och risker. Rollen som innebär en blandning av kredithantering, analys och rapportering ansvarar för att se till att processer gällande kreditbedömning, påminnelser och riskanalyser följer företagets riktlinjer. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med en kollega och rapportera direkt till CFO.

Arbetsuppgifter:

  • Göra kreditbedömningar
  • Rapportering internt och externt
  • Hantera kreditärenden tillsammans med externa partners
  • Göra riskbedömningar och analysera och hantera kreditrisker
  • Löpande uppdatera prognoser och göra avstämningar
  • Beräkna bonus, rabatter och skapa kreditfakturor
  • Underhålla kundmasterdatabasen skapa förbättringar i processer
  • Bidra till att förbättra processer

Vem är du?

Du har akademisk utbildning inom ekonomi och  2-5 års erfarenhet av liknande arbete på finansavdelning. Du har erfarenhet av att arbeta i ett internationellt bolag och trivs med att vara en del av en mångkulturell miljö. Du är en avancerad användare av Excel och det är meriterande om du har erfarenhet av SAP. Vi kommunicerar mycket på engelska, så det är viktigt att du är flytande både i tal och skrift. Din svenska kan vara på nybörjarnivå och det är meriterande om du kan finska.

Som person är du serviceorienterad, social och förstår att det alltid är kunden som är i fokus. Du är noggrann, analytisk och lösningsorienterad. Du har en vilja att utveckla verksamheten likväl som att utveckla dig själv och trivs med att arbeta i en miljö där det är högt tempo och händer mycket.

Du erbjuds

Pirelli är ett globalt bolag och ett välkänt varumärke med en kultur som präglas av passion!  Vi som arbetar här är stolta över kulturen och de tekniskt avancerade produkterna. Vi motiveras av företagets ständiga drivkraft för excellens, innovation och hållbarhet, med fokus på R&D. Du blir en del i ett stort bolag med bra möjligheter till utveckling och karriär. Vi erbjuder internutbildningar inom finans via vår Academy i Milano.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Pirelli med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mari Jehrlander, tel. 0736-12 05 55. Vi vill gärna ha CV och personligt brev på engelska. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Pirelli grundades 1872 och utmärker sig genom sin långa industriella tradition som alltid har kombinerat en kapacitet för innovation med produktkvalitet och ett starkt varumärke. Pirelli Tyre Nordic AB ansvarar för försäljning och distribution av personbilsdäck i Norden.  Pirelli Tyre är världens femte största däckföretag gällande omsättning och vi är bland de lönsammaste i branschen. Pirelli fokuserar främst på högprestandasegmenten som karaktäriseras av framstående teknologi och kvalité. I dessa segment har Pirelli skapat sig en ledarposition både gällande bil-, lastbil- och motorcykeldäck. Läs mer om Pirelli Tyre Nordic AB på www.pirelli.se

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Mari Jehrlander
0736-120555

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 4 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 4 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Passionerad Credit Controller till Pirelli