Jurek

Parkering Malmö söker bolagsjurist

Parkering Malmö är ett expansivt kommunalt bolag med uppdrag att bygga och förvalta mobilitet- och parkeringsmöjligheter i Malmö. Vi erbjuder helhetslösningar för parkering i egna anläggningar och på uppdrag av andra fastighetsägare.

 

Vi söker nu en bolagsjurist med inriktning mot offentlig upphandling och entreprenadrätt. Det här är rollen för dig som vill arbeta brett med olika juridiska frågeställningar på ett bolag som befinner sig i en spännande utvecklingsfas!

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som bolagsjurist på Parkering Malmö kommer du att stödja verksamheten med juridisk rådgivning inom bland annat offentlig upphandling, entreprenadrätt och fastighetsjuridik. Du kommer även att stötta organisationen inom andra rättsområden och exempelvis arbeta med tvister och kommersiella avtal. Vidare kommer du vara rådgivande i frågor relaterade till exempelvis allmänna handlingar och GDPR. Rollen innebär många kontaktytor både internt och externt, och du kommer att vara bolagets representant i olika forum och nätverk inom bland annat Malmö stad. Rollen är ny och du får därmed möjligheten att bygga upp juristfunktionen från grunden. Du kommer att arbeta nära ledningsgruppen och du rapporterar till bolagets VD. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt kontor i Hyllie.

 

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad juristexamen har arbetat i minst tre år på advokatbyrå, bolag eller i offentlig verksamhet. Du är van vid att arbeta med offentlig upphandling och har du dessutom erfarenhet av att arbeta med entreprenadrätt är det särskilt meriterande. Det är även fördelaktigt om du tidigare har arbetat brett inom affärsjuridiken med exempelvis avtal, fastighetsrätt och tvister. För att lyckas i rollen behöver du vara en analytisk och affärsmässig person med förmåga att arbeta strukturerat och självständigt. Du kommer att arbeta nära många olika delar av verksamheten vilket innebär att du behöver ha lätt för att samarbeta och lösa problem tillsammans med andra. Mycket god kommunikationsförmåga på svenska, både i tal och skrift, är ett krav.

 

Du erbjuds:

Vi erbjuder dig en ny och spännande roll på ett växande bolag som bidrar till hållbar stadsutveckling i Malmö. Du blir en del av ett trevligt team i en organisation som arbetar aktivt med mångfald och ser nyttan med en blandad persongrupp samt värdesätter den kunskap och erfarenhet som detta medför.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Parkering Malmö med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Lönnbark på telefonnummer 076-002 69 21 alternativt caroline.lonnbark@jurek.se.

 

Om verksamheten

På Parkering Malmö arbetar ca 70 medarbetare och vår gemensamma värdegrund – Kompetent, Öppen och Positiv – är kärnan för hur vi uppträder och bemöter såväl varandra som allmänheten.

 

Vi äger idag 11 mobilitets-/parkeringshus och förvaltar sammanlagt över 35 000 parkeringsplatser. Som del av Malmö stad och dess intensiva tillväxt, befinner sig Parkering Malmö i en spännande utvecklingsfas. Vi har redan startat vår resa mot en vision där bolaget tar en aktiv roll i hållbar stadsutveckling genom att utveckla innovativa tjänster och lösningar – med fokus på hållbar parkering, trygg parkering och digital parkering. Dessutom kommer vi de närmast åren att bygga ytterligare mobilitets-/parkeringshus där hållbarhet och mobilitet står på agendan. Som ett led i detta har Parkering Malmö har skrivit under LFM30 (Lokal färdplan för klimat-neutral bygg- och anläggningssektor i Malmö till 2030). Läs gärna mer om oss på www.pmalmo.se

 

Område

Malmö

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 13 mars

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Parkering Malmö söker bolagsjurist