Jurek

Paralegal för Reguity Group

Söker du nya spännande utmaningar? Vill du arbeta i ett företag under starkt tillväxt och som ger stor frihet och möjligheter att utvecklas samt möjlighet att bredda ditt nätverk? Då kan rollen som paralegal för Nordiska Värdepappersregistret (NVR) vara något för dig!

 

 

Om verksamheten

NVR är en del av Reguity Group och hjälper små- och medelstora företag att snabbt och enkelt föra aktiebok online. NVR:s aktiebok på nätet underlättar registreringar av transaktioner och emissioner, förberedelser inför bolagsstämma, hantering av aktiebrev och pantsättning, ägaranalys, rekonstruktion av förlorad aktiebok, samt med automatisk bevakning av aktieägarnas adresser. NVR bistår sina kunder med registreringar av transaktioner och emissioner, förberedelser inför bolagsstämma, hantering av aktiebrev, pantsättning, ägaranalys, rekonstruktion av aktiebokshistorik, verklig huvudman, KYC, samt med aktiedepåer till aktieägarna. NVR har också en lång erfarenhet av att samarbeta med ledande advokatbyråer, redovisningsbyråer, revisionsfirmor, investmentföretag och s.k. "crowdfunding" plattformar. NVR:s kundbas växer för närvarande med mer än 4 000 företag per år och erbjuder nu registertjänster till mer än 14 000 publika/privata onoterade företag i Nordeuropa med ett sammanlagt marknadsvärde på mer än 200 miljarder SEK.

 

Då vi växer söker vi nu en paralegal, junior jurist eller motsvarande.

 

 

Arbetsbeskrivning

Som paralegal hos NVR kommer du att vara ansvarig för de administrativa processerna i emissionsärenden för våra kunders räkning. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att bestå av att föra och rekonstruera aktieböcker, att ge kundsupport kring lagkrav avseende aktieböcker och onoterade bolag, att ha kontakt med Bolagsverket, våra kunder och samarbetspartners i olika frågor, samt att arbeta allmänt med olika typer av avtalsfrågor. Ditt arbete utförs i vår digitala webbtjänst.

 

I rollen ingår även att ge säljsupport och olika typer av uppföljning internt och mot kund. På sikt kan även teamledaransvar eller personalansvar ingå i rollen.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har paralegalutbildning och några års arbetslivserfarenhet av administrativt arbete alternativt har en juristexamen eller annan relevant utbildning och erfarenhet av motsvarande juridiskt arbete, särskilt gällande aktiebolagslagen.

 

Det är meriterande om du har erfarenhet från finansbranschen, advokat- eller revisionsbyrå, Bolagsverket och/eller av att ha arbetat med aktieböcker. I din roll är du mycket noggrann, ordningsam, har ett sinne för detaljer samt har ett självständigt och serviceinriktat arbetssätt. Som person är du utåtriktad, lätt att samarbeta med och trivs med att ta eget ansvar och egna initiativ. Vidare är du som person flexibel och engagerad. Vi ser också gärna att du har ett intresse för siffror och värdepapper.

 

 

Du erbjuds

Du välkomnas till en spännande tjänst där du får ta stort eget ansvar, ges stora möjligheter att växa och utvecklas i din roll samt att påverka din egen tjänst. Du kommer att få en fri roll där du får ta många egna initiativ. Vi erbjuder dig ett varierat arbete i en lugn och harmonisk arbetsmiljö. Vårt fina kontor hittar du på bästa läge i vid Kungstorget, mitt bland restauranger och butiker.

 

Vi är ett litet, personligt företag under stark tillväxt som älskar det vi gör! Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Start

Den aktuella tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

 

Lön

Enligt överenskommelse

 

Ansökan

Urvalsprocessen sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan via Jureks hemsida så snart som möjligt för att inte missa din chans. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Bouvin på telefonnummer 076-002 69 22 eller via mail: maria.bouvin@jurek.se

 

Område: Göteborg

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 14 januari

Kategorier : Juridik Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Paralegal för Reguity Group