Jurek Bemanning

Ordermottagare till trevligt bolag i Arninge/Täby

Vi söker nu en ordermottagare till ett trevligt bolag beläget i Arninge/Täby! Arbetsbeskrivning

I rollen som ordermottagare kommer du att arbeta med orderläggning i affärssystemet Navision, skicka ordererkännande och hantera bevakning av leveranser. Vidare kommer du även agera kundtjänstmedarbetare via telefon och mejl samt svara frågor gällande order, produkter och leveranser, från både privat- och företagskunder. Du kommer även arbeta med reklamationshantering samt supportera säljare och andra kollegor i organisationen.Vem är du?

Vi söker dig som tidigare arbetat med orderadministration eller i kundtjänst och har god systemvana. Vi ser även att du är flytande i både svenska och engelska och har du erfarenhet av Navision är detta mycket meriterande.


Som person är du mycket servicemedveten och har en god förmåga att hantera olika typer av människor. Du har ett trevligt bemötande och ha en förmåga att hålla många bollar i luften. För att lyckas i denna roll är du även prestigelös och du har inga problem att rycka in där det behövs, du kan arbeta självständigt samtidigt som du gillar att samarbeta med dina kollegor.Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag om tre månader med god chans till överrekrytering direkt hos kunden. Tjänsten beräknas tillsättas omgående och du kommer att få arbeta i en bred och varierade roll tillsammans med härliga kollegor.


Du kommer inledningsvis ingå i Jureks konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd hos Jurek rekrytering & Bemanning och arbetar ute hos vår kund Arninge/Täby. Om du har ytterligare frågor kan du ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se

Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se.


Skicka in din ansökan redan idag då vi intervjuar löpande!Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.Område:

Täby
Stockholms län


Anställning: 

Visstid Heltid


Kontakt:

Angeliqa Haapanen
angeliqa.haapanen@jurek.se


 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 maj . Arbetsort : Täby . Publicerat : 15 april

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ordermottagare till trevligt bolag i Arninge/Täby