Jurek Bemanning

Ordermottagare till långsiktigt uppdrag

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi dig som vill få chansen att utvecklas på en härlig arbetsplats med spännande arbetsuppgifter! I rollen som administratör / ordermottagare kommer du att hantera fakturering och order där mycket kontakt sker via inkommande samtal.Under din arbetsdag kommer du att arbeta tillsammans med ett team där alla är serviceinriktade, drivna och måna om att ni skall ha en trevlig arbetsmiljö.

Detta är en långsiktig konsultanställning med start omgående, så varmt välkommen med din ansökan redan idag för chansen att bli en del av ett trivsam arbetsgrupp på ett spännande företag i Gårda.

Vem söker vi?
Till denna roll söker vi dig som tycker om att arbeta med service och administration. Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet av kundservice och känner dig bekväm i att prata såväl svenska som engelska. Ett krav är att du har erfarenhet av SAP.
Som person tror vi att du är framåt, social, noggrann och flexibel. Du gillar att arbeta med service och är prestigelös i ditt sätt.

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett roligt och spännande arbete som ordermottagare / administratör. Detta är en strålande chans att utvecklas och få chansen att arbeta på en trevlig arbetsplats. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm, julia.jarvholm@jurek.se, +46707144405. Ansök på www.jurek.se

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 16 juni . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ordermottagare till långsiktigt uppdrag