Jurek Bemanning

Orderhandläggare till trevligt bolag i Solna

Om företaget?
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

 

Arbetsbeskrivning
Vi söker en orderhandläggaretill vår kund som sitter i Solna. I denna roll är du en del av order och leveransavdelningen. Du kommer att kontrollera att orderunderlag är kompletta, lägga order till våra fabriker, hålla koll på när ordererkännanden från våra fabriker kommer och därefter skicka ut orderkännanden till våra kunder.

 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer innebära:


• Kontrollera att orderunderlag uppfyller krav för att kunna orderläggas.
• Orderläggning mot fabrik.
• Initiera att kundspecifika krav i ordern tas om hand.
• Kontrollera ordererkännande från fabrik.
• Skicka ordererkännande till slutkund.
• Arbete med övriga administrativa uppgifter.

 

Du kommer att ha ett tätt samarbete med andra koordinatorer, produktspecialister, säljare och transportbolag. Det förekommer också kundkontakt främst via mail.

 

 

Vem är du?
Vi söker dig som har gymnasial utbildning och något års erfarenhet av orderläggning. Du har även en god datorvana då arbetet mestadels sker i verksamhetssystem. Tidigare erfarenhet av M3 är meriterande. Vidare har du en god förmåga till struktur och är noggrann. För att lyckas i rollen krävs det att du är uthållig, har gott ordningssinne och värdesätter att följa processer och rutiner. Du har ett arbetssätt som bidrar till ständiga förbättringar, samt har ett starkt driv att ta eget ansvar för helheten, med kunden i fokus.

 

 

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du blir anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbetar ute hos kund i deras kontor beläget i trevliga lokaler i Solna. Konsultuppdraget är med start omgående och förväntas pågå till slutet av oktober.

 

Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ett CV.

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennie Andersson på jennie.andersson@jurek.se.

 

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Jennie Andersson
jennie.andersson@jurek.se

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 4 timmar . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Orderhandläggare till trevligt bolag i Solna