Jurek Bemanning

Orädd administratör till bolag i Solna

Söker du ett kortare uppdrag där du får arbeta tillsammans med trevliga kollegor på en öppen och dynamisk arbetsplats?

Vi söker nu dig som vill arbeta med administration kring interna ordrar där du arbetar mycket i systemet samt har kontakt med såväl interna kollegor som externa kontakter.


Arbetsuppgifter

Detta är ett konsultuppdrag som förväntas börja omgående och pågå fram till årsskiftet.

I rollen som administratör kommer du arbeta med att hantera interna order som du administrerar i olika steg i affärssystemet M3. Vidare kommer du även arbeta med systemvård samt administrerar i bolagets webbshop.

Du har även mycket kontakt med interna kollegor och externa leverantörer, både via telefon och mail.


Vem är du?

Vi söker dig som har något års erfarenhet av administration där du tidigare kommit i kontakt med något affärssystem. Förslagsvis har du arbetat med lättare orderhantering eller inom kundsupport. Du har tidigare haft telefonen som arbetsverktyg och det är mycket meriterande om du tidigare arbetat i M3.

Du har en förmåga att strukturera upp ditt arbete och är orädd för att testa på nytt. Du är en service minded och en flexibel person som har förmågan att arbeta effektivt utan att tumma på kvalitén.


Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag som förväntas tillsättas omgående och kommer pågå fram till årsskiftet. Du kommer ingå i Jureks konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd hos Jurek rekrytering och bemanning men arbetar ute hos vår kund i Solna.

Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du registrerar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se.


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.
 
Sökord: logistik, ordermottagning, ordermottagare, logistikkoordinator, M3, Excel, administratör, administration, kundtjänst, kundservice, service

Område:

Solna
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Evelina Thimper
evelina.thimper@jurek.seAnsök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 18 september

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Orädd administratör till bolag i Solna