Jurek Bemanning

Operativ Inköpare inom elektronik till spännande uppdrag!

Till vår kund inom fordonsbranschen söker vi nu en pigg och driven operativ inköpare inom elektronik. Som operativ inköpare kommer du att tillhöra ett härligt gäng inom elektronikvarugruppen för inköp av kretskort. Tjänsten kräver någon med god kommunikativ förmåga, ett strukturerat arbetssätt och en duktig problemlösare. Har du några års erfarenhet av en liknande roll och är redo för nya utmaningar? Då kan det här vara uppdraget för dig!
Det här är ett långsiktigt konsultuppdrag med omfattning på ett år med start i oktober.


Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär varierade arbetsuppgifter och dina huvudsakliga arbetsuppgifter omfattar;

- Orderläggning och orderbevakning
- Hantera flöden av komponenter från verksamheten till leverantörer
- Uppföljning av utfall – leveransförseningar, kvalitetsutfall m.m.
- Mycket samarbete med strategiskt inköp, industrialisering, planering, ankomstkontroll och projekt.

Tjänsten omfattar även mycket kommunikation med många olika gränssnitt internt samt mycket dialog med leverantörer.


Vem söker vi?

Vi söker dig som har ca 3 års tidigare erfarenhet av att arbeta i rollen som operativ inköpare, gärna från elektroniksegmentet. IFS kunskap är mycket meriterande och du ska även kunna skriva och tala engelska flytande.

För att trivas med tjänsten är du en pigg och driven person som gillar att ta sig an nya utmaningar och lösa problem. Du ska vara mycket kommunikativ, stresstålig och ha lätt för att samarbeta med andra. Vi söker dig som har skinn på näsan och som har lätt för att ha många saker på agendan.


Du erbjuds

Genom detta uppdrag kommer du att erbjudas ett varierande och utvecklande arbete i en spännande bransch. Du får möjligheten att tillsammans med ett härligt gäng ta dig an utmanande arbetsuppgifter som ger dig bra erfarenhet i en komplex roll. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Detta ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd som konsult via Jurek Rekrytering & Bemanning men uthyrd till kund. För frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se.
 

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Julia Järvholm
julia.jarvholm@jurek.seAnsök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 9 september

Kategorier : Inköp


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Operativ Inköpare inom elektronik till spännande uppdrag!