Jurek

Office manager till Novavax i Uppsala

Är du en trygg ledare med erfarenhet av administration och koordinering som trivs bra i en roll med mycket ansvar mycket på gång samtidigt? Då kan detta vara rollen för dig! Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

I rollen som Office manager hos Novavax arbetar du i centralt belägna lokaler med bra pendlingsmöjligheter. Du erbjuds en spännande tjänst där du ges stort ansvar och möjlighet att påverka så att den administrativa funktionen i bolaget flyter på så bra som möjligt. Novavax arbetar med att utveckla olika vaccinkandidater och befinner sig just nu i en stark tillväxtfas med anledning av Covid-19-pandemin. I Uppsala utvecklar och producerar Novavax ett saponinbaserat vaccinadjuvans.

 

Detta är ett konsultuppdrag där du anställs som konsult av Jurek Rekrytering & Bemanning. Behovet är långsiktigt och det finns därmed mycket goda möjligheter till förlängning alternativt framtida anställning hos Novavax. Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

 

 

Arbetsuppgifter

Som Office manager på Novavax har du ett helhetsansvar för den administrativa funktionen som idag består av 3 personer, och för att reception och administration flyter på bra. Förutom att leda och stötta teamet, planera och delegera arbetar du själv operativt och hjälper till där det behövs.

 

I Administrationens arbetsuppgifter ligger bland annat att:

• Bemanna reception - ta emot besökare, svara i telefon och på mail

• Koordinera all kontorsservice. Se till att våra kontor är representativa och funktionella.

• Vara kontakt mot underleverantörer för kontorsmaterial och lokalvård

• Planera användning av kontorsytor, möblering

• Ordna med Personalmöten, firanden och fester

• Stötta med Onboarding gällande passerkort, utrusning till nyanställda

• Ordna med allmänna friskvårds- och hälsovårdsinsatser

 

 

Om dig

För att lyckas i rollen som office manager ser vi att du har erfarenhet från en liknande roll där du haft ansvar att leda personal, delegera, koordinera samt även själv arbeta operativt. Du har haft personalansvar tidigare och är van vid administrativt arbete. Svenska och engelska behärskar du mycket väl i såväl tal som skrift. Du har vana av att arbeta i olika IT-system och har lätt för att lära dig nya.

 

Vi söker dig som är trygg i dig själv och som ledare, som tycker om att stötta och finnas där för dina medarbetare samtidigt som du är tydlig och bekväm med att ta beslut. Du har stor social och kommunikativ förmåga, trivs med att ha många kontaktytor och brinner för att leverera god service internt till dina kollegor. Vidare är du ansvarsfull, lösningsorienterad och prestigelös. Då Novavax är ett snabbt växande bolag ser vi även att du är flexibel och vill vara med på en utvecklingsresa.

 

 

Du erbjuds

Tjänsten är på 100% och du kommer att vara anställd som konsult av Jurek med mycket goda möjligheter till framtida anställning hos Novavax. Arbetstiderna är i dagsläget belagda dagtid, måndag till fredag med start i slutet av januari/enligt ö.k. Urvalsprocessen och intervjuer kommer påbörjas v. 1 så skicka in din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor kontakta konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se

 

 

Om Novavax

Novavax AB är ett helägt dotterbolag till det amerikanska vaccinföretaget Novavax, Inc, vilket är noterat på NASDAQ i USA (NVAX). Novavax, Inc har utvecklat ett effektivt produktionssystem för antigen och utvecklar olika vaccinkandidater riktade mot bland annat säsongs- och pandemisk influensa (H5N1), respiratoriskt syncytialvirus (RSV) och andra svåra infektionssjukdomar som t.ex. Ebola och Covid-19. Bolaget är nu inne i en expansiv fas med anledning av nuvarande pandemi där extern finansiering finns för att utveckla ett vaccin mot Covid-19. Novavax AB i Uppsala utvecklar och producerar ett saponinbaserat vaccinadjuvans - Matrix-M™. Kliniska studier visar att Matrix-M™ effektivt stimulerar kroppen till ett potent immunsvar omfattande både ett cellulärt och antikroppsmedierat svar vid vaccinering mot sjukdomar. Vid kontoret i Uppsala arbetar drygt 200 personer, både anställda och konsulter. För mer information gå gärna in på företagets hemsida: http://www.novavax.com

 

Område: Uppsala

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 5 januari

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Office manager till Novavax i Uppsala