Jurek

Office Manager till Norvestor

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en Office Manager till Norvestors Stockholmskontor. Som Office Manager ansvarar du för den administrativa driften av kontoret i både Stockholm och Helsingfors. Du rapporterar till Head of Administration i Oslo och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta, men begränsas inte till;

 

På Stockholmskontoret:

• Ta emot besökare, inkommande samtal och hantera e-post

• Organisera större möten och evenemang

• Förbereda mötesrum för interna/externa möten

• Koordinera och hjälpa till att driva sociala aktiviteter för kontoret

• Se till att hälso- och säkerhetsrutiner är uppdaterade

• Hålla kök och kontorsutrymmen representativa

• Hålla kontakten med hyresvärd och IT-supportfunktion för att säkerställa att allt i lokalerna fungerar smidigt

• Köpa kontorsmaterial och matvaror samt ordna lunch/catering vid behov

• Onboarding av medarbetare

 

Övriga arbetsuppgifter:

• Organisera större möten och evenemang

• Stötta med schemaläggning och kalenderhantering för interna och externa parter

• Stötta kontoren (då främst Stockholmskontoret) med olika administrativa uppgifter

• Samarbeta tätt med administrationsteamen på de andra kontoren

 

Kvalifikationer

• Erfarenhet från en liknande roll som Office Manager, Executive Assistant, PA eller kontorsassistent

• Är en väldigt van användare av MS Office-paketet, inklusive MS Outlook och PowerPoint, och har lätt för att sätta dig in i nya IT-system

• Erfarenhet av professional services

 

Vem är du?

Vi söker dig som är redo att axla det fulla ansvaret för kontorsfunktionen på vårt Stockholmskontor och vi tror att du har några års erfarenhet av liknande roll inom kontor eller annan motsvarande erfarenhet. Du har en positiv attityd och sprider glädje på kontoret.

 

Vidare trivs du i en dynamisk internationell miljö med högt tempo och varierade arbetsuppgifter där det är viktigt att du har god planerings- och prioriteringsförmåga. Kontoret är en viktig mötesplats för alla anställda och är även en blivande samlingspunkt för kunder och samarbetspartners varför sinne för en inbjudande miljö och god funktionalitet är viktigt. Du älskar service och är bra på att se detaljer, gillar att hålla ordning och reda, tar tag i stort som smått och ser till att få projekt och arbetsuppgifter genomförda.

 

Som person är du social, en god kommunikatör och gillar att bygga relationer. Du är en proaktiv do:er med ett starkt självledarskap. I den här rollen kommer du även att ha många kontaktytor och stakeholders vilket ställer krav på en mycket god samarbetsförmåga.

 

Som en del i Norvestor, Stockholm, kommer du in i ett såväl socialt som högpresterande team om cirka 12 personer som sitter i attraktiva lokaler på Norrlandsgatan mitt i centrala Stockholm.

 

Norvestor verkar i en internationell miljö vilket ställer krav på flytande språkkunskaper i såväl svenska som engelska.

 

Ansökan

Känner du igen dig i ovanstående och vill bli en del av vårt härliga team och bidra till Norvestors fortsatta framgång är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I denna process samarbetar Norvestor med Jurek Business Support. För frågor om tjänsten går det bra att kontakta ansvarig rekryterare Felicia Pettersson på felicia.pettersson@jurek.se eller researcher Nina Hallin på nina.hallin@jurek.se.

 

För mer information, besök gärna www.norvestor.com

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om Norvestor

Norvestor är ett investeringsbolag som förvaltar fonder investerade i cirka 30 bolag i Norden inom olika branscher. Norvestors huvudkontor ligger i Oslo, med ytterligare kontor i Köpenhamn, Helsingfors och Luxemburg, samt i Stockholm, där denna roll är baserad. Stockholmskontoret ligger centralt, i trevliga lokaler på Norrlandsgatan. Läs mer om Norvestor här.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 9 oktober

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Office Manager till Norvestor