Jurek Bemanning

Office Manager till Hive Streaming

Trivs du i en mångkulturell miljö där tech och entreprenörskap möts i en spännande blandning av klokskap och innovation. Vår kund Hive Streaming, som är ett bolag som verkar på den globala marknaden inom video streaming och har kontor på södermalm i Stockholm, växer och behöver nu förstärka teamet med en Office Manager. I denna roll har du det övergripande operationella ansvaret för kontoret vilket innebär att du ansvarar för alla kontorsrelaterade frågor och uppgifter, inköp och kontakter samt har ett administrativt ansvar kring vissa ekonomi- och HR-relaterade frågor. Nyfiken på Hive? Se introvideo här: https://www.youtube.com/watch?v=QeLtxJiuIJUArbetsuppgifter:

I dina arbetsuppgifter ingår (utan att begränsas till) bl a:

  • Övergripande ansvar för kontoret, såsom inköp, vara first point of contact gentemot leverantörer och övriga samarbetspartners
  • Projektledning av olika kontorsrelaterade projekt, t ex kommande kontorsflytt
  • Onboarding – sköta förberedelser och introduktion för nyanställda, policies etc.
  • Off-boarding i nära samarbete med rekryterande chef och HR
  • Ekonomiadministration fakturor, utlägg och lönerapporter (Fortnox)
  • Administrera och organisera interna veckomöten
  • Övergripande ansvar för visumansökningar och förnyelser
  • Planera innehåll och organisera interna aktiviteter, t ex AW´s och andra sociala events
  • Vara en god ambassadör/cultural officer för kontoret i Stockholm
  • Generell assistans på kontoret


Vem är du?

Vi söker dig som trivs bra i en bred kombinerad operativ och administrativ roll och är van att arbeta i en dynamisk, mångkulturell och internationell miljö med kvalificerad service samt är organiserad och gillar administration. För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du är serviceinriktad, lyhörd och lösningsorienterad med en utåtriktad och positiv personlighet. Du är en ambitiös och ansvarstagande person som gillar att bidra till en positiv kultur. Vi vill att du har dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har arbetat i en internationell miljö. Tjänsten ställer krav på goda kunskaper i Microsoft Outlook och Excel och då det är många nationaliteter på kontoret krävs att du talar och skriver mycket god svenska och engelska.Ansökan:

Känner du att du redan har "flyttat in" i lokalerna på söder och motiveras av blandningen av arbetsuppgifterna? Tveka då inte att skicka in din CV och ett personligt brev så snart som möjligt via nedanstående länk. Urvalsprocess och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning önskas ske i november. För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Susanne Waering via mejl: susanne.waering@jurek.se.


sökord: office manager, office coordinator, office assistant, administration, projektassistent, assistent, executive assistant


Område:

Stockholm
Stockholms län


Anställning:

Tillsvidare Heltid


Kontakt:

Susanne Waering

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 3 oktober

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Office Manager till Hive Streaming