Jurek Bemanning

Nyutexaminerad löneadministratör till utmaningar

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
Är du nyutexaminerad löneadministratör som är redo för din första utmaning inom löneområdet? Då kanske du är vår nya medarbetare! Vi söker nu, för vår kunds räkning, en löneadministratör till deras kontor på Kungsholmen som ska arbeta tillsammans med två kollegor i lönegruppen.

Som löneadministratör i denna roll kommer du arbeta med att förbereda löneökningen genom att förbereda data och arbeta löpande med administrationen kring löneprocessen. Du kommer arbeta med att lägga in bland annat sjukfrånvaro och föräldraledigheter, ansvara för att all data gällande övertid, bilförmåner, bonusar förs korrekt in i systemet. Du kommer även arbeta med kvalitetssäkring i lönearbetet genom att utföra avstämningar och kontroller.

I denna roll kommer du även arbeta i ett projekt där 120 anställda ska byta kollektivavtal och du kommer vara delaktig i testig av nya regler och uppsättning i systemet. Du kommer även arbeta som kravställare mot den lönebyrå som bolaget samarbetar med.

Vem är du?
Vi söker dig som arbetat något år med lön eller är nyutexaminerad från en yrkesutbildning.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du gärna är en driven och ambitiös person som är orädd och gillar förbättringsarbete. Du har en förmåga att arbeta självständigt och har en förmåga att se vad som behöver göras. För att trivas i denna roll har du skinn på näsan och vågar hitta nya vägar och lösningar på problem.

För att lyckas i rollen har du goda kunskaper i Excel och kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer arbeta ute hos vår kund men vara anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget beräknas starta omgående och kommer pågå under sex månader framåt, med chans till överrekrytering direkt hos kunden.

Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Evelina Thimper
evelina.thimper@jurek.se

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 28 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 28 november

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Nyutexaminerad löneadministratör till utmaningar