Jurek Bemanning

Nyutexaminerad löneadministratör till bolag i Södertälje

Är du en nyutexad löneadministratör som har någon typ av praktisk erfarenhet från löneprocessen från exempelvis praktik? Då är du kanske vår nya medarbetare!

Vi söker en löneadministratör till vår kund belägen i Södertälje. I denna roll får du chansen att komma in och lära dig mer praktiskt om lönearbetet och samla mycket meriterande erfarenheter!


Arbetsbeskrivning

Som löneadministratör kommer du stötta upp i olika delar av löneprocessen och ha ett nära samarbete med dina kollegor på löneavdelningen. 


Vem är du?

Vi söker nu dig som är nyutexaminerad löneadministratör som har någon typ av praktisk erfarenhet av lön, exempelvis från praktik eller liknande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du har en mycket god initiativförmåga och hugger i där det behövs. Vidare är du öppen, samarbetsvillig och trivs att arbeta i ett högt tempo.


Du erbjuds

En mycket meriterande tjänst för dig som vill samla erfarenhet efter din examen. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer arbeta ute hos vår kund i Södertälje, men vara anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget förväntas pågå under sommaren 2019.

Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se.


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.
 

Område:

Södertälje
Stockholms län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Angeliqa Haapanen
angeliqa.haapanen@jurek.se
Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Södertälje . Publicerat : 27 maj

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Nyutexaminerad löneadministratör till bolag i Södertälje