Jurek Bemanning

Nytänkande koncerncontroller till Intea i centrala Stockholm

Till Inteas ekonomi- och analysteam i Stockholm söker vi nu en proaktiv koncerncontroller som trivs med att arbeta på ett snabbväxande bolag med möjlighet till utveckling.


Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med konsolidering och analys av koncernens cirka 30 bolag samt moderbolagets redovisning. Då bolaget kontinuerligt växer är det viktigt att du trivs i en föränderlig miljö. Arbetet innebär nära samarbete med övriga kollegor i ekonomi- och analysteamet samt kontakt med företagets lokala organisationer. Du kommer att arbeta i nära samarbete med bolagets ekonomichef och ledningsgrupp.

Dina huvudsakliga uppgifter är:
• Huvudansvar för konsolidering och analys av koncernen
• Arbete med delårsrapporter och årsredovisning
• Huvudansvar för moderbolagets redovisning (löpande redovisning, avstämningar, rapportering, bokslut)
• Systemansvarig för koncernkonsolideringssystem (Cognos Controller)
• Delta i projekt, förvärv och utvecklingsarbete.


Vem är du?

Intea söker dig som vill vara med och verka i en utvecklande miljö i ett nytänkande fastighetsbolag. Det är viktigt att du trivs med att arbeta självständigt och ta stort ansvar i att driva frågor framåt. Rollen är bred i sin utformning och du behöver vara både prestigelös och affärsintresserad.

Vi söker dig som har Civilekonomexamen eller motsvarande med minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet. Du har en mycket god analysförmåga, goda redovisningskunskaper samt vana från koncernredovisning. Du har även en bred förståelse av IFRS-regelverket samt djupa kunskaper i Excel. Har du även tidigare erfarenhet som analytiker eller controller från ett större bolag, gärna inom fastighetsbranschen, är det meriterande.


Vad erbjuder Intea?

Intea erbjuder arbete i en kreativ miljö med engagerade medarbetare. Vi erbjuder en roll som ger möjligheter till aktivt deltagande i bolagets framtida expansion med stora möjligheter för personlig utveckling. Hos Intea får du en självständig och utmanande roll i en inspirerande miljö där nytänkande och professionalitet står i fokus. Tjänsten är placerad högst upp i huset på vårt huvudkontor vid Sergels torg 12 i Stockholm.

I denna rekrytering samarbetar Intea med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på telefon: 0707- 51 93 43 eller via mail: marie.kallstrom@jurek.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig!


Om Verksamheten

Intea är ett snabbt växande fastighetsbolag som grundades 2015. Bolagets investerar i och förvaltar social infrastruktur, fastighetsvärdet uppgick den 30 september till 9,0 miljarder kr. Hyresgästerna finns främst inom segmenten rättsväsende, högskolor och sjukvård. Bolagets präglas av en entreprenöriell anda med ett starkt fokus på hållbarhet och innovation.

Intea äger fastigheter runt om i Sverige och har lokala organisationer i Linköping, Östersund, Kalmar och Vänersborg. Bolaget bedriver dessutom flera projekt i olika faser runt om i landet. Totalt arbetar 36 medarbetare i koncernen.

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Marie Källström
070-751 93 43Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Nytänkande koncerncontroller till Intea i centrala Stockholm