Jurek

Nytänkande Internal Control Manager till OKQ8

Vår bransch är en av de främsta orsakerna till klimatförändringarna och om vi ska finnas kvar om tio år behöver vår affär förändras i grunden. Vi förstår det och omställningen till fossilfrihet har börjat. Vi vill leda den transformationen och hjälpa våra kunder att, utifrån sina förutsättningar, minska sina klimatavtryck.

 

Vill du vara med och bidra till hållbar utveckling på riktigt? Följ med på vår resa mot en fossilfri framtid!

 

 

Arbetsuppgifter

Som Internal Control Manager har du en nyckelroll i att tillsammans med ledare och medarbetare utveckla och koordinera våra interna regelverk, delegeringsrutiner och policys. Du bistår verksamheten i att skapa en systematik och en struktur i de interna styrande dokument som vi har, och genom att vara coachande och inspirerande lär du verksamheten effektiva sätt att förhålla sig till de styrande dokument som finns inom bolaget. Du inventerar utbildningsbehov, tar fram eventuella utbildningar och hjälper verksamheten att agera enligt de riktlinjer som är beslutade.

 

Dina huvudsakliga uppgifter är:

• Utveckla och koordinera våra interna regelverk, delegeringsrutiner, policys och styrande dokument.

• Uppdatera och prioritera organisationens affärsrisker (ERM) och koordinera identifierade risker.

• Förbättra policys, procedurer och den interna kontrollmiljön generellt genom att säkerställa att identifierade risker hanteras långsiktigt och hållbart.

• Vid behov ta fram material och genomföra utbildningar som höjer verksamhetens kompetens att agera i linje med regelverket.

• Utveckla organisationens fokus på efterlevnad av policys och styrande dokument

• Bygga samarbete och dialog på tvärs över hela koncernen.

 

Du har även löpande kontakt med vår mycket väl utvecklade Internal Audit-funktion som ger goda inspel till ditt arbete genom sina återkommande revisioner. Du samarbetar även med vår juristfunktion som också arbetar med frågor kopplade till regelefterlevnad.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som vill vara med och verka i en utvecklande miljö i ett nytänkande bolag. Det är viktigt att du trivs med att arbeta självständigt och ta stort ansvar i att driva frågor framåt. Rollen är bred i sin utformning och du behöver vara både prestigelös och affärsintresserad.

 

Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta med frågor som rör kvalitetssäkring, ledningssystem, riskhantering och internkontroll. Du har samarbetat med en internrevisionsfunktion och vet hur observationer ska hanteras och implementeras för att förbättra arbetssätt och processer.

 

Du har en akademisk utbildning och är van vid komplexa frågeställningar med många olika kontaktytor där regelefterlevnad står högt på agendan. Vi har ett stort fokus på vår affär och du är därmed van vid att finna lösningar som upplevs som stödjande för verksamheten snarare än byråkratiska. Du har en god förmåga att finna rätt vägar för att arbeta med dina frågor, och genom din kunskap bygger du förtroende inom verksamheten som gör att man naturligt vänder sig till dig med olika frågeställningar. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat och hanterar du även danska är det meriterande.

 

 

Vi erbjuder

OKQ8 erbjuder arbete i en kreativ miljö med engagerade medarbetare. Vi erbjuder en roll som ger möjligheter till aktivt deltagande i bolagets framtida expansion med stora möjligheter för personlig utveckling. Hos OKQ8 får du en självständig och utmanande roll i en inspirerande miljö där nytänkande och professionalitet står i fokus. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor på Sveavägen i Stockholm.

 

OKQ8 Scandinavia arbetar för att vara en jämställd arbetsplats med medarbetare som trivs och utvecklas och där olikheter uppmuntras. Vi vill vara ett företag som speglar samhället, med en inkluderande kultur som hjälper till att minska utanförskap och bidrar till mångfald.

 

I denna rekrytering samarbetar OKQ8 med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på telefon: 0707- 51 93 43 eller via mail: marie.kallstrom@jurek.se

 

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

 

Om verksamheten

OKQ8 är ett av Sveriges största drivmedelsföretag och vi drivs av att, tillsammans med våra medlemmar och kunder, vara med och påverka hela samhällets omställning till en hållbar morgondag. I Sverige har vi 743 stationer över hela landet och vi erbjuder produkter till industrier, sjöfart, verkstäder och jordbruk. Vi satsar också stort på hållbar energiförsörjning med klimatsmart elavtal, solpaneler och laddning för elbilar. 2012 gick OK-Q8 AB i Sverige och Q8 Danmark A/S samman och bildade OKQ8 Scandinavia.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 17 december

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Nytänkande Internal Control Manager till OKQ8