Jurek Bemanning

Nyfiken Ekonomichef till Firesafe Kidde

Vill du vara med och bygga upp en professionell, kompetent och engagerad ekonomifunktion i ett bolag med framtidsplaner?

Som ekonomichef ansvar du för det operativa och strategiska arbetet inom ekonomifunktionen. Du kommer att ansvara för bolagets ekonomiska planering och uppföljning och medverka till att bygga ett nytt företag. Du är en del av ledningsgruppen och har personalansvar för två redovisningsekonomer och tjänsten rapporterar direkt till VD. Tjänsten är placerad på vårt nya huvudkontor i fräscha lokaler i Västberga. Där har vi ett dynamiskt kontor som sjuder av aktivitet och din vardag kommer vara omväxlande.

Arbetsuppgifter:

  • Ansvara för att redovisningen följer regler och policys
  • Ansvara för månadsrapportering och uppföljning av nyckeltal
  • Årsbokslut
  • Rapportering till ledningen
  • Controlling - analyser och uppföljning av resultat tillsammans med verksamhetens chefer
  • Budget- och prognosarbete
  • Kontakt med revisorer och bank

Vem är du?

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har minst 5 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Dina redovisningskunskaper är på en hög nivå och det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med projektredovisning. Du har erfarenhet av Microsoft Dynamics eller liknande ERP-system och du är en van användare av Excel. Du är van att kommunicera med många kontaktytor och trivs med att arbeta i en föränderlig miljö. Tidigare erfarenhet av personalledning är meriterande.

För att trivas i tjänsten som ekonomichef bör du vara en kommunikativ och resultatorienterad person. Du är analytisk, har integritet och en förmåga att prata med personer på alla nivåer i organisationen. Dina kunskaper och förbättringsidéer är värdefulla då vi befinner oss i en förändringsfas - tillsammans kommer vi jobba för att vara marknadsledande i Norden inom brandskydd.

Du erbjuds


Hos oss kommer du att få en möjlighet att använda hela din kompetens inom ekonomi och controlling. Efter Firesafes förvärv av Firesafe Kidde i slutet av förra året bygger vi nu ett nytt företag – för dig som gillar utveckling och förändring är det en spännande utmaning. Du kommer spela en viktig roll i att skapa ett långsiktigt hållbart och lönsamt företag.

I den här rekryteringen samarbetar Firesafe Kidde med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mari Jehrlander på telefon: 0736-12 05 55. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

Om verksamheten

Firesafe group är marknadsledare i Norden inom brandskydd. Detta omfattar entreprenadtjänster, brandservicetjänster, produkttillverkning samt produktförsäljning. Firesafe har över 25 avdelningskontor i Norge, Sverige, Finland och Danmark. Huvudkontoret ligger i Oslo och totalt är det 750 anställda varav ca 200 i Sverige. Firesafe group omsätter drygt 800 MNOK. I december 2017 förvärvarades Firesafe Kidde och har sedan dess utökat vår kompetens och möjlighet att erbjuda helhetslösningar inom brandskydd. Med vår värdegrund / Professionell / Kompetent / Engagerad / arbetar vi för ett tryggare och mer brandsäkert samhälle.

Sökord: Financial manager, CFO, Finance manager, Head of Finance, Accounting manager, Chief accountant, Finance Director, Accountant, Auditor, Senior accountant, Financial accountant, Accounting specialist, Financial controller, senior redovisningsekonom, bolagsekonom, ekonomiansvarig, ekonomichef, redovisningschef, redovisningsansvarig

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Mari Jehrlander
0736-120555

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 10 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 21 december

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Nyfiken Ekonomichef till Firesafe Kidde