Jurek

Nyexaminerad ekonom sökes till roll som ekonomiassistent i city

Är du nyexaminerad ekonom och har jobbat extra under studierna med ekonomi? Nu söker vi för kunds räkning en ekonomiassistent inom fakturering till centrala Stockholm

 

 

Arbetsuppgifter

I din roll som ekonomiassistent kommer du främst att jobba med fakturering där du kommer arbeta nära och stötta kollegor och medarbetare ut i organisationen. Du kommer även att ta fram rapporter kopplat till fakturering så som utstående fordringar samt debiteringsgrad. Du ingår i ett team på 4 personer och rapporterar direkt till ekonomiansvarig.

 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att bestå av:

• Fakturering

• Ta fram underlag för fakturerad tid

• Prisuppföljning

• Statistisk uppföljning

• Rapportering

• Uppföljningar internt

• Ad hoc

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som nyligen tagit din examen från universitet/högskola inom ekonomi och redo att börja använda dina ekonomikunskaper praktiskt. Du får gärna arbetat extra på en ekonomiavdelning vid sidan av dina studier eller gjort en praktik med liknande uppgifter. För att lyckas i rollen är du en social lagspelare som förstår vikten av samarbete då du jobbar nära dina kollegor samt mot övriga organisationen. Vidare är du en god relationsbyggare, noggrann, strukturerad, service minded och tycker det är roligt att ha många bollar i luften. Du behärskar svenska och engelska flytande, i både tal och skrift och har goda kunskaper i Officepaketen.

 

 

Du erbjuds:

Du erbjuds en tillsvidareanställning på heltid, 37 timmar vecka hos vår kund.  Arbetet är förlagt centralt i Stockholm på kundens kontor med möjlighet att jobba delvis remote. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Manda Kristensson på manda.kristensson@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Nyexaminerad ekonom sökes till roll som ekonomiassistent i city