Jurek

Nu söker vi en riktig stjärna inom administration!

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en riktigt grym administratör som är redo för nya spännande utmaningar. Har du jobbat i en koordinerande roll med många kontaktytor där fokus ligger på service och administrativa uppgifter kommer du trivas med den här tjänsten. Arbetsuppgifterna kan variera och kan vara alltifrån orderhantering, avtalsadministration, uppsökande utav information, vara behjälplig i olika administrativa ärenden och mycket mer. Oavsett hur länge du varit i branschen så ser vi fram emot din ansökan!
 

Vem söker vi?

Vi söker dig som har arbetat med administrativa arbetsuppgifter tidigare. Det är meriterande om du har erfarenhet ifrån servicebranschen eller arbetat i en global organisation tidigare, och om du har arbetat i SAP ser vi det som ett stort plus i kanten. Som person tror vi att du som söker är framåt, social, noggrann och flexibel.
 

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett roligt och utvecklande arbete inom administration. Du blir en del utav ett litet sammansvetsat team där man månar om god stämning under arbetsdagen. Detta är en strålande chans att utvecklas och få chansen att jobba med kvalificerat administrativt arbete. Uppdragslängden sträcker sig över tre månader med start omgående. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm, julia.jarvholm@jurek.se. Ansök på www.jurek.se
 

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
 
 
Område:

Falkenberg
Hallands län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Julia Järvholm
julia.jarvholm@jurek.seAnsök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Falkenberg . Publicerat : 11 februari

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Nu söker vi en riktig stjärna inom administration!