Jurek Bemanning

Nordiskt ledande bolag söker två lönekonsulter till sitt team

Är du säker i din roll och söker en härlig arbetsplats med nya utmaningar – läs då gärna vidare?


Arbetsbeskrivning

Vi söker nu för kunds räkning två lönekonsulter som känner sig trygga i rollen och kan hantera hela löneprocessen från ax till limpa. Man kommer att jobba med allt som rör lönehanteringen och vara delaktig i hela löneprocessen och alla dess delar från löneförberedning, avstämningar, kollektivavtal, till lönekörningen. Du kommer att tillhöra ett löneteam om 15 personer och rapportera till Lönechefen.


Vem är du?

Du har minst gymnasieutbildning med en påbyggnad av en löneutbildning, samt minst 4–7 års arbetserfarenhet av lön. Du känner dig väldigt trygg med att jobba med hela löneprocessen/hanteringen från ax till limpa och är van vid att hantera ca 800 löner. Har du tidigare arbetat i Pol Bas eller den senare versionen är detta mycket meriterande, du är systemvan samt har goda kunskaper i Office-paketet. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Som person är du strukturerad, noggrann och flexibel. Du är prestigelös, service-minded och självständig. Vidare är du trygg i din roll, lösningsorienterad och duktig på att kommunicera både internt och externt. Slutligen är du en härlig driven teamplayer!


Du erbjuds

Ett spännande och varierande uppdrag på 6 månader till en början på ett nordiskt väletablerat bolag. Du kommer till ett härligt team där man hjälps åt och har kul tillsammans. Kontoret är beläget i härliga och fina lokaler i Solna. I detta uppdrag samarbetar kunden med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ditt CV och du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Varmt välkommen med din ansökan!

Område:

Solna
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Monia Letmark


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 8 oktober

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Nordiskt ledande bolag söker två lönekonsulter till sitt team