Jurek Bemanning

Nordisk HR Manager till världsledande amerikanskt bolag

Vill du jobba som Nordisk HR Manager i ett världsledande amerikanskt produktionsbolag inom utveckling, tillverkning, distribution och försäljning av konsumentfärg och industriell ytbehandling? Gillar du att arbeta både operativt och strategiskt i en internationell miljö? Då kan du vara Sherwin-Williams nya HR Manager i Märsta/Arlandastad!

 

I rollen som Nordisk HR Manager kommer du vara ansvarig för allt HR-arbete med stöd av centrala resurser inom lön, rekrytering och utbildning. I arbetet ingår att stödja och samverka med chefer och medarbetare inom produktions- och R&D-avdelningarna. Du verkar i en produktionsmiljö med många internationella kontakter och samarbeten. Du blir en del av en erfaren grupp av HR-personer i Sverige och Norden samtidigt som du blir en del av ett aktivt internationellt kontaktnät. Du ansvarar för två HR Managers, varav en sitter i Finland.

 

Huvudsakliga ansvarsområden i rollen:

 • Rekrytering
 • Talent Management
 • Performance Management
 • Kompetensutveckling av ledare och medarbetare
 • Organisationsutveckling
 • Arbetsrätt och förhandlingar
 • Arbetsmiljö och rehabilitering
 • Lönerevisionsarbete
 • Pensioner och kollektivavtal
 • Facklig samverkan
 • Intern HR kommunikation

 

Din bakgrund:

Du har en akademisk examen inom HR eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har minst 8 års erfarenhet inom HR området samt erfarenhet från tillverkningsindustrin. Du har tidigare ledarerfarenhet samt erfarenhet från att arbeta i en internationell miljö med matrisorganisation. Vi ser att du har ett genuint intresse av att arbeta med människor och deras utveckling. I denna roll är det viktigt att vara lösnings- och samarbetsorienterad samt att känna sig trygg i sin kommunikation, både i tal och skrift på svenska och engelska.

 

Som person är du ödmjuk och har lätt för att bemöta olika typer av människor samt ha många kontaktytor. Du är driven och trivs med att arbeta med eget ansvar och är bra på att strukturera upp arbetsuppgifter och processer. Du är professionell och har hög integritet.


Vi ser fram emot att få din ansökan
 senast den 30 oktober 2019, urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar vi med ID Entity AB en del av JUREK. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Cecilia Hasslev Billing, 073-341 41 98, cecilia.hasslev.billing@jurek.se

 


Om Sherwin-Williams

Sherwin-Williams Sweden AB är en del av Sherwin-Williams Company, vilket är ett av världens största färgföretag. Företaget är världsledande inom utveckling, tillverkning, distribution och försäljning av konsumentfärg och industriell ytbehandling. Under varumärket Sherwin-Williams utvecklar, tillverkar och marknadsför vi ytbehandlingssystem för den träbearbetande industrin samt för metall- och plastindustrin. I Sverige finns vi på fyra orter, Märsta, Bellö, Nässjö samt Vaggeryd.

 

Sökord: HR Chef, HR Manager, Ledarskap, Leadership, Personalansvar, Management Teams, Förändringsledning, Change Management

 


Område:

Upplands Väsby

Stockholms län

 

Anställning:

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Cecilia Hasslev

0733414198

cecilia.hasslev.billing@jurek.seAnsök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Upplands Väsby . Publicerat : 11 oktober

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Nordisk HR Manager till världsledande amerikanskt bolag