Jurek

Nordisk HR Business Partner till en av våra kunder

Vi söker en HR Business Partner som vill arbeta i en organisation där medarbetarna sätts i främsta rummet? Vi söker dig som vill gå in som konsult hos vår kund som finansierar hållbara tekniska lösningar. Du kommer tillsammans med engagerade kollegor skapa värde för både organisationen och vår miljö. Vill du komma in och ersätta vår kollega under hennes föräldraledighet? Då kan du vara en konsult som vi söker.

 

 

Din roll

I rollen som HR Business Partner sitter du tillsammans med det nordiska HR teamet som jobbar tajt ihop. I arbetet ingår att coacha och samverka med chefer inom dina affärsområden. Du jobbar affärsnära och trivs med att bli utmanad och även utmana andra. Du kommer i det dagliga jobba brett med samtliga HR frågor.

 

 

Vem är du?

Du har flera års arbetslivserfarenhet inom HR, antingen i en liknande roll. Du har en akademisk examen inom HR eller motsvarande erfarenhet.

 

Vi ser att du har ett genuint intresse av att jobba med människor och deras utveckling samt vara lösnings- och samarbetsorienterad. Din kommunikativa förmåga, både i tal och skrift på svenska och engelska är viktig i den här rollen.

 

Du har en naturlig problemlösningsförmåga, kan med enkelhet möta och förstå kundens behov, är affärsmässig, kommunicerar med inflytande samt månar om teamarbete. Vi tror också att du trivs i en föränderlig miljö och tycker om innovation.

 

 

Ansökan

Om du tycker detta låter intressant hör av dig så snart som möjligt. Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR, med tilltänkt start så snart som möjligt och löpande cirka 9 månader.

 

För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Cecilia Hasslev Billing, 073-341 41 98, cecilia.hasslev.billing@jurek.se. Är du den vi söker? Hör då av dig så snart som möjligt då urval och intervjuer kommer hanteras löpande.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 11 november

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Nordisk HR Business Partner till en av våra kunder