Jurek Bemanning

Nordisk administratör och konsumentrådgivare

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Tjänsten

Till vår kund söker vi en person som kan arbeta med olika administrativa uppgifter och även fungera som konsumentrådgivare under vår högsäsong. Är du en engagerad person med stort driv som vill arbeta med administration och kundfrågor inom ett internationellt företag kan vi erbjuda en spännande utmaning. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på heltid under perioden 2018-03-12 – 2018-09-14.

Arbetsuppgifter

Vi söker en person som inledningsvis kan stödja marknadsavdelningen med olika administrativa uppgifter och parallellt lära sig vårt sortiment. Under högsäsong, som sträcker sig från slutet av mars till skiftet augusti-september, omfattar ansvaret även rollen som konsumentrådgivare.

Som konsumentrådgivare tar du emot och hanterar inkommande konsumentsamtal och mail från Sverige och Norge. Du samlar in och kategoriserar den information som kommer in från våra konsumenter för att bidra till utveckling och förbättring av vårt sortiment och våra produkter. Vi söker en person som har erfarenhet av kundkontakt via telefon och mail (t ex arbetat i reception/telefonväxel/kundtjänst) och som är effektiv, strukturerad och självgående. Erfarenhet inom trädgård är meriterande.

Kommunikation både internt och externt utgör en stor del av arbetet. Att du tycker om och känner dig bekväm med både muntlig och skriftlig kommunikation är därför A och O.

Vårt koncernspråk är engelska och de konsumenter som tar kontakt med oss gör det främst på svenska eller norska men även ibland engelska. Även några av medarbetarna i den nordiska divisionen är engelsktalande. Vi söker därför dig som är flytande i både svenska och engelska. Norska är ett plus.

Ansökan

Är du intresserad av att ta dig an en ny utmaning? Skriv en ansökan med CV och personligt brev och ansök via länken. Vänta inte med din ansökan då urval kommer göras löpande. Har du frågor kring tjänsten kontakta: karin.thorstensson@jurek.se 

Varmt välkommen med din ansökan!

Område:
Malmö
Skåne län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Karin Thorstensson

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 6 april . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Nordisk administratör och konsumentrådgivare