Jurek

Niam söker en Compliance and Governance Manager

Niam förvaltar fonder som investerar i fastigheter, infrastruktur och fastighetsskulder i hela Norden. Sedan 1998 har vi erbjudit några av världens största investerare tillgång till reala tillgångar i Norden. Med den längsta meritlista bland våra kollegor fortsätter institutionellt kapital att samarbeta med oss för att få fastighetsexponering i Norden med en förvaltare som har satt kapital i arbete genom flera marknadscykler.

 

Vi söker nu vår nya Compliance and Governance Manager!

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som Compliance and Governance Manager på Niam har du ett samordningsansvar för bolagets compliance-arbete. Rollen tillhör första linjen, och du är ansvarig för att säkerställa att bolagets samtliga interna styrdokument är relevanta och uppdaterade. Du utvecklar och förbättrar kontinuerligt det interna ramverket i nära samarbete med medlemmar i bolagets ledningsgrupp, som ytterst ansvarar för dokumentens innehåll.

 

I arbetet ingår att göra riskanalyser, uppföljningar, eskalera brister samt bistå i implementering. I rollen kommer du ha ett nära samarbete med bolagets andra linje Compliance Officer, samt också med bolagets bolagsjurist samt externa ombud som anlitas för specialistrådgivning. Som Compliance and Governance Manager är du också företagets DPO.

 

Du rapporterar till bolagets CFO. Tjänsten är placerad på bolagets huvudkontor som är beläget i ljusa och moderna lokaler i centrala Stockholm, ett stenkast från Stureplan.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har 3 – 5 års arbetslivserfarenhet varav 1 – 3 år med compliance från t ex advokatbyrå, revisionsbyrå eller annat rådgivningsföretag. Troligen har du en akademisk examen inom juridik, ekonomi eller inom Business Administration. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att arbeta i en reglerad miljö samt vidare att du har praktisk erfarenhet av arbete med bolagsstyrning eller andra styrande ramverk ISO-standarder, kvalitetssystem etc.

 

Som person är du noggrann, gillar ordning och reda och struktur. Då du har många kontaktytor såväl internt som externt ser vi att du har en stor social förmåga och lätt att kommunicera samt bygga förtroende. Du är prestigelös och ödmjuk, samtidigt driven och du har en stor förmåga att ta saker i mål. Du tycker mycket om att skriva och uttrycker dig mycket väl i såväl tal som skrift.

 

Du erbjuds

Vi erbjuder dig en ny och viktig compliance-roll inom en professionell och transaktionsinriktad fondförvaltare! Vår vision är att vara den ledande fondförvaltaren inom reella tillgångar i norra Europa. För att lyckas behöver vi samla branschens allra främsta experter – och få dem att vilja stanna kvar. Det gör vi genom en utmanande kultur, där du får växa med stöd av andra. Och inte minst: Ha roligt!

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Niam med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emelie Baeckström på telefonnummer 073-745 06 46 alternativt emelie.baeckstrom@jurek.se.

 

Om verksamheten

På Niam strävar vi efter att göra meningsfull skillnad genom att sätta kapital och realtillgångar i arbete. Som en ledande fondförvaltare i norra Europa använder vi vår kompetens för att frigöra smartare investeringar i fastigheter och infrastruktur. Med mer än 25 års förtroende och erfarenhet i ryggen är vi ett team av specialister med en passion för att utmana och prestera. Tillsammans förenar vi vår ledande expertis för att generera det bästa resultatet för våra kunder.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Niam söker en Compliance and Governance Manager