Jurek

Nämndsekreterare/Utredare till kommun sökes

Har du en högskoleutbildning och ett genuint intresse för samhällsfrågor? Vi söker nu dig som vill arbeta i en kombinerad roll som Nämndsekreterare och Utredare i kommun söder om Stockholm. Välkommen med din ansökan om du är den vi söker!

 

 

Arbetsbeskrivning

I uppdraget kommer du vara Nämndsekreterare för utbildningsnämnden samt utredare för kansliet/kommunstyrelsen. Vidare kommer du att arbeta med att registrera handlingar för utskotten samt vara backup för registratorer. Du kommer även att skriva kallelser, sammanställa handlingar, skriva protokoll och expediera beslut.

 

Vidare ingår att hantera kommunens förtroendemannaregister, vara ett stöd i ekonomiadministrativa uppgifter och samordna konferenser. Att stödja berörda tjänstemän i ärendeprocessen samt att bidra till internt förbättringsarbete av processer och rutiner av nämndhanteringen utgör också en del av uppdraget. Du kommer även ingå i ett backupsystem för nämndsekreterare för övriga nämnder framförallt för kommunstyrelse, kommunfullmäktiges och utbildningsnämndens. Arbete på kvällstid kan förekomma.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har god förmåga att strukturera ditt arbete – du är van att planera, organisera och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt så att tidsramar hålls. Vidare tror vi att du är serviceinriktad samt har ett professionellt bemötande. Du är också anpassningsbar för förändringar och skicklig på att samarbeta. Vidare ska du också ha;

 

• Lämplig akademisk utbildning

• Du har erfarenhet av administrativt, samordnande och serviceinriktat arbete inom kommunal sektor

• Goda IT-kunskaper och är van att arbeta i något av de dokument- och ärendehanteringssystem som används inom offentlig sektor.

• Meriterande om du har arbetat som sekreterare i kommunstyrelse och/eller kommunfullmäktige eller som nämndsekreterare.

 

Vi tror också att du har ett genuint intresse för samhällsfrågor.

 

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag på heltid 100%. Uppdraget förväntas börjar snarast möjligt och löper cirka 3–6 månader. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 17 november

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Nämndsekreterare/Utredare till kommun sökes