Jurek Bemanning

Nämndsekreterare till skärgårdskommun

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning

Just nu söker vi en nämndsekreterare till en skärgårdskommun. Konsultuppdraget omfattar heltid med start omgående och pågår 3 månader framåt, med möjlighet till förlängning. Du arbetar som sekreterare i socialnämnden och i socialnämndens utskott. Utöver detta kommer du även fungerar som sekreterare i andra politiska organ. Du sammanställer handlingar, deltar i ärendeberedning och utredningar. Du har även ett visst ansvar för registrering och arkivering.

Vem är du?

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom statsvetenskap, juridik eller samhällskunskap. Du har erfarenhet av nämndarbete, arbete inom en politiskt styrd organisation, eller goda kunskaper om kommunal verksamhet. Vi ser gärna att du har kunskaper om registrering och hantering av allmänna handlingar. du har mycket goda kunskaper i svenska, tal och skrift.

Vi tror att du som söker har ett samhällsintresse och är en noggrann administratör. Du har god förmåga att arbeta självständigt samt är serviceinriktad.

Du erbjuds

Ett uppdrag hos en skärgårdskommun. Uppdraget omfattar heltid med start omgående och pågår 3 månader framåt, med möjlighet till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du registrerar din ansökan med CV tillsammans med betyg och eventuella intyg så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef My Bergdahl på my.bergdahl@jurek.se.

Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via email.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
My Bergdahl
my.bergdahl@jurek.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 8 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 februari

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Nämndsekreterare till skärgårdskommun