Jurek Bemanning

Nämndsekreterare sökes till kommun i Norrort

Arbetsbeskrivning
Till en kommun i Norrort söker vi nu en nämndsekreterare för ett konsultuppdrag med start omgående och som löper i fem månader med chans till förlängning. Som nämndsekreterare kommer du att administrera ärendeberedningen till nämnderna. Du kommer att samarbeta med den andra nämndsekreteraren på förvaltningsstaben och i nuvarande fördelning av nämnderna så kommer denna tjänst att hantera byggnads och tillståndsnämnden. I tjänsten ingår också att hantera en del av de ärenden som kommer in via myndighetsbrevlådan, administrativt arbete och mindre utredningsuppdrag. Du rapporterar till enhetschefen på förvaltningsstaben. Du ingår även i stadens nätverk för nämndsekreterare.


Vem är du?

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom exempelvis statsvetenskap, juridik, samhällskunskap eller motsvarande samt tidigare erfarenhet av att arbeta inom offentlig sektor. Det är meriterande med erfarenhet som nämndsekreterare och av kommunal verksamhet. Arbetet kräver att du skriver mycket god svenska, har goda kunskaper i Officepaket samt har erfarenhet av att arbeta i ärendehanteringssystem.


Du erbjuds

Ett uppdrag som nämndsekreterare på en kommun i Norrort. Uppdraget omfattar heltid med start omgående och löper i fem månader med chans till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du registrerar din ansökan med CV tillsammans med betyg och eventuella intyg så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Caroline Widgren på caroline.widgren@jurek.se.


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida 
www.jurek.se.
Vi tar inte emot ansökningar via email.

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Caroline Widgren


Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 24 september

Kategorier : Juridik Kontor & Administration Offentliga jobb Samhälls- & Beteendevetenskap Statsvetenskap


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Nämndsekreterare sökes till kommun i Norrort